Uusi peli: Wilderland

Uusi peli: WilderlandNetEntin uusi Wilderland-peli vie pelaajan matkalle lumottuun metsään haltiametsästäjän mukana. NetEnt tunnetaan alaadukkaista ja mukaansatempaavista peleistään ja kauniiden haltioiden tapaan myös Wilderland on tehty miellyttäväksi sekä ulkoasultaan että äänimaailmaltaan.

5-rullainen ja kolmerivinen peli sisältää runsaasti jännittäviä ominaisuuksia ja mahdollistaa pelaajalle teoriassa rajoittamattoman määrän ilmaiskierroksia. Ominaisuuksia on itse asiassa niin runsaasti, että niiden vuorovaikutusten yksityiskohtainen kuvailu on hieman hankalaa. Koitetaan silti:

Tavallisia Wild-symboleja voi saada mille tahansa rullalle sekä tavallisessa pelissä että ilmaiskierrosten aikana.

Tavallisessa pelissä rullien keskimmäinen rivi on ”aktivointialue”. Jos pelaaja saa tuolle alueelle kaksi tai useampia Wild-symboleita, käynnistyy Forest Treasure -ominaisuus. Ominaisuus muuttaa Wild-symbolit yhdeksi neljästä Walking Wild -symboleista. Kaikki Walking Wild -symbolit jäävät rullille ja siirtyvät yhden askeleen vasemmalle aina uuden kierroksen alussa.

Neljä Walking Wild -symbolia ovat seuraavat:

  • Tavallinen Walking Wild.
  • Expanding Walking Wild, joka muuttaa kaikki rullan symbolit Walking Wild -symboleiksi.
  • x2 Walking Wild tuo kaikkiin itsensä kautta kulkeviin voittolinjoihin kertoimen.
  • Scatter Walking Wild puolestaan korvaa kaikki muut pelin symbolit.

Kun Walking Wild -symbolit ovat vasemmanpuoleisella rullalla, ja pelaaja aloittaa uuden kierroksen, ne poistuvat pelistä. Poikkeuksena tähän on tilanne, jossa ainoastaan vasemmanpuoleisella rullalla on kolme päällekkäistä Walking Wild -symbolia, jolloin Magic Wild -ominaisuuden avulla nämä kolme symbolia saattavat ilmestyä uudelleen oikeanpuoleiselle rullalle.

Ilmaiskierrokset aktivoituvat, kun pelaaja saa rullille kolme Scatter- tai Scatter Walking Wild -symbolia. Tällöin aktivointialue kasvaa kattamaan kaikki rivit ja pelaaja saa viidennen rullan keskelle yhden Walking Wild -symbolin. Jos Scatter-symboleita on enemmän kuin minimimäärä kolme, saa pelaaja rullille lisäksi minimimäärän ylitystä vastaavasti Walking Wild- tai x2 Walking Wild -symboleita. Ilmaiskierrosten minimimäärä on kuusi, ja maksimimäärää ei ole rajattu, ne jatkuvat niin pitkään kuin pelaajalla on Walking Wild -symboleita rullillaan.

Tavallisista symboleista arvokkain on haltiaprinsessa, kettu toiseksi ja nuoliviini kolmanneksi arvokkain.

Pelin grafiikat ovat kauniit ja mystinen äänimaailma on omiaan luomaan hienoa lumotun metsän tunnelmaa. Pelin musiikki myös reagoi pelin tapahtumiin ja esimerkiksi ilmaiskierroksilla ja Forest Treasure -ominaisuudella on omat ääniraitansa.

NetEntille totuttuun tapaan Wilderland on upea ja laadukas peli, joka tarjoaa täysin yhtä hienon pelikokemuksen laitteesta riippumatta. Pelin käyttöliittymä on suunniteltu skaalautumaan saumattomasti myös kaikille mobiililaitteille, joilla pelatessa selkeys on tärkeintä ja esimerkiksi valikot ovat piilotettuina silloin, kun niitä ei tarvita. Kaikki pöytäkoneversion ominaisuudet löytyvät myös mobiiliversiosta, eikä pelattavuudesta ole tingitty piiruakaan.

Volatiliteettinsa osalta Wilderland on matalaa keskitasoa. Sen panosväli on 0,2-400 euroa, RTP mukavat 96,16% ja keskimäärin voitto osuu kohdalle noin kahdella viidestä pelatusta kierroksesta.

Wilderlandia voit pelata esimerkiksi LuckyDino-casinolla.