Uusi peli: Riches of Robin

Uusi peli: Riches of RobinPlay’n GO:n uusi peli kutsuu liittymään Robin Hoodin iloisten veikkojen joukkoon. Riches of Robin on viisirullainen erittäin korkean volatiliteetin peli, jossa seikkailevat tutut Sherwoodin metsän hahmot. Pelin kunkin rullan symbolit toimivat itsenäisesti, joten voittolinjoja on yhteensä 20 kappaletta.

Pelissä on myös muutamia erikoissymboleja. Robin on wild-symboli, joka korvaa kaikki muut symbolit, scatter-symboli poislukien.

Värilliset rahasäkit toimivat kertoimena (vihreä = 20, sininen = 100, violetti = 1000). Jos pelaaja saa pyöräytyksellä rahasäkkejä ilman muiden ominaisuuksien käynnistämistä, Robin saattaa ampua niitä, ja pelaaja voittaa osuman saaneiden säkkien arvon, joka lukee kunkin säkin päällä.

Jos rahasäkkejä saa neljä tai enemmän, aktivoituu ryöstö-ominaisuus. Rahasäkit pysyvät paikoillaan rullilla, ja pelaaja saa kolme uudelleenpyöräytystä. Aina, kun rullille pysähtyy uusi rahasäkki, palautuu uudelleenpyöräytysten määrä kolmeen. Ryöstö jatkuu, kunnes pyöräytykset loppuvat tai kaikissa ruuduissa on rahasäkki. Kun ryöstö on ohi, voittaa pelaaja rahasäkkien yhdistetyn arvon.

Ilmaiskierrokset puolestaan käynnistyvät, kun pelaaja saa scatter-symbolit (maalitaulu) toisen ja neljännen rullan keskelle. Ilmaiskierrosten aluksi arvotaan niiden määrä (max. 20) ja kerroin (max. 5). Rahasäkit säilyvät aktiivisina ilmaiskierroksilla, joten ryöstön käynnistäminen ilmaiskierrosten aikana tarkoittaa mahtavia voittoja, sillä ilmaiskierrosten kerroin koskee myös ryöstön saalista!

Nappaa osasi rikkauksista, ja pelaa Riches of Robinia esimerkiksi CasinoJEFEllä!