Unibetiltä huippukerroin Counterstriken Suomi-clasicoon

Unibet Counter Strike -logoMaaliskuun 12. järjestettävässä suomalaisen Counterstriken huippuottelussa yhteen ottavat Ence ja Havu. Unibet tarjoaa tähän huippumatsiin molemmille joukkueille kertoimeksi 30.00, joten euron panoksella voi saada kolmekymppiä!

Havun ja Encen edellisestä kohtaamisesta on kulunut jo pari vuotta, ja molemmat joukkueet ovat kehittyneet melkoisesti. Havu pelaa Snow Sweet Snow -turnauksen kakkososaa ja on viime aikoina onnistunut lyömään esimerkiksi brasilialaisen huippujengin MIBR:n. Myös Ence on menestynyt kansainvälisine kokoonpanoineen mainiosti Snow Sweet Snow -turnauksessa.

Pelaajia on siirtynyt joukkueiden välillä molempiin suuntiin. Encen valmentaja Eetu ”sAw” Saha sekä Encessä pelaava Joonas ”doto” Forss nähtiin viime vuonna Havun riveissä. Havussa puolestaan pelaavat vuonna 2020 Encen pelikokoonpanosta löytyneet Jani “Aerial” Jussila sekä Sami “xseveN” Laasanen, joten asetelmat joukkueiden kohtaamiselle ovat erittäin jännittävät!

Unibet tarjoaakin uusille asiakkaille korotetun 30.00-voittokertoimen joko Encelle tai Havulle. Ottelu alkaa 12. maaliskuuta klo 18.00, ja tarjouksen voi hyödyntää saman päivän kello 17.59 saakka. Ottelua voi luonnollisesti seurata Unibetin sivustolla!

Lisäksi uudet pelaajat, jotka tekevät vähintään 20€ ensitalletuksen, saavat 15. maaliskuuta 10 ilmaiskierrosta (à 1€!!) supersuosittuun Book of Dead -peliin! Tämä tarjous kannattaa todellakin hyödyntää!

Ence vai Havu? Tästä veikkaamaan!