Unibetilta 300 ilmaiskierrosta ja kova kerroin CS-ottelussa

Unibet Casino 240x180Kesälomat alkavat olla elettyä elämää ja näin on myös eurheilun puolella. Suomen tämän hetken kovin CSGO -joukkue ENCE on pitänyt muutaman kuukauden ottelutauon, jonka aikana mm. joukkueen logo sai pientä päivitystä ja pelaajarintamaltakin kuultiin maltillisia siirtouutisia. Nyt on kuitenkin tauko taputeltu ja joukkue ryhtyy tositoimiin 2.9. avausmatsillaan ESL PRO League Season 12:ssa tanskalaista Heroic-joukkuetta vastaan.

ENCE ja Heroic ovat kohdanneet tämän vuoden puolella kahdesti ja molemmat kamppailut ovat päättyneet tanskalaisten 2-1 voittoon. ENCE:lle tarjotaankin nyt hyvää mahdollisuutta tasata tilastoja syksyn ensimmäisessä matsissaan.

Unibet tarjoaa uusille asiakkailleen reilusti korotetun ENCE:n voittokertoimen, 30.00!

Ottelu on aikataulutettu alkamaan 02.09 14:00 ja tarjous on voimassa samaisen päivän kello 13:59 saakka. Tämän sekä muut ESL PRO League Season 12 matsit voit katsoa Unibetin striimeistä!

HUOM: Tarjouksen voi hyödyntää VAIN tämän linkin kautta. Kun lisäksi teet vähintään 30 euron ensitalletuksen, saat lisäksi 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta supersuosittuun Book of Dead -peliin. Ilmaiskierrokset lisätään tilillesi 3. syyskuuta 2020.

Kampanjan täydelliset säännöt löytyvät Unibetin nettisivulta.