Suomiautomaatissa jaossa 10 000€!

Suomiautomaatissa ovat käynnistyneet kevään hurjat slottikarnevaalit, joissa pelaajat voivat voittaa kerrassaan loistavia palkintoja. Peleihin on siis luvassa roimasti lisäjännitystä, ja tällä viikolla Suomiautomaatti - Voita 10 000ejuhlitaan Yggdrasilin viihdyttävän Holmes and the Stolen Stones -kolikkopelin parissa.

HOLMES AND THE STOLEN STONES – TURNAUS

Tällä hetkellä käynnissä olevan Holmes and the Stolen Stones -turnauksen potissa on yli 10 000 euroa ja palkinnoille nousee jopa 100 pelaajaa! Turnauksen päävoiton vie kotiin se pelaaja, joka on kerralla voittanut eniten kolikoita pelin ilmaiskierrosmoodilla (panoksella ei ole väliä).

Palkintotaulukko on seuraava:

  1. sija – 2 500 €
  2. sija – 1 000 €
  3. sija – 750€
  4. sija – 500 €
  5. sija – 250 €
  6. 10. sijat – 150 €

11. – 25. sijat – 75 €

26. – 50. sijat – 25 €

51. – 100. sijat – 10 €

Turnaus on käynnissä vian 8. huhtikuuta asti, joten kannattaa pistää töpinäksi!

OSALLISTU 2 000 € ARVONTAAN

Tämän lisäksi Suomiautomaatti suorittaa kaikkien 500 parhaiten sijoittuneen pelaajan kesken arvonnan, jossa on jaossa muhkeat 2 000 euroa! Arvontaan tulee kutsu automaattisesti, ja mikäli olet yksi onnekkaista pelaajista, Holmes and the Stolen Stones -turnauksen päätyttyä löydät aarrearkut, joita pääset klikkailemaan ja paljastamaan palkintosi.

Palkinnot ovat erisuuruisia ja suurin yksittäinen palkinto on 500 euroa. Arvonnan palkinnot jakautuvat seuraavasti:

1 x 500 €

2 x 250 €

3 x 100 €

4 x 50 €

10 x 25 €

25 x 10 €

72 tuntia aikaa osallistua arvontaan. Palkinnot maksetaan oikeana rahana, eikä niihin sovelleta lainkaan kasinon kierrätysvaatimuksia.

HOLMES AND THE STOLEN STONES -PELISTÄ

Tämä etsivä Sherlock Holmesin tarinaan perustuvan slotti on ohjelmistonkehittäjä Yggdrasilin käsialaa. Lontoo on epätoivon partaalla, sillä kaupungin salaperäiset jalokivet on varastettu, ja etsivä Holmes sekä hänen apurinsa tohtori Watson kutsutaan apuun. Nyt sinulla on mahdollisuus auttaa parivaljakkoa tässä jännittävässä kolikkopelissä, ja saatatpa saada osuutesi myös huikeista palkkioista!

Holmes and the Stolen Stones -slotissa on viisi rullaa ja neljä riviä, ja se tarjoaa jopa 20 erilaista mahdollisuutta voittaa. Holmesin ja Watsonin lisäksi rullilta paljastuu korttipakasta tuttuja symboleja, vanhoja kirjoja, suurennuslasi ja muita teemaan liittyviä asioita. Sinulle annetaan myös kaksi avainta, joihin saatat parhaassa tapauksessa löytää oikeat lukot. Ja mikäli rullille ilmestyy kolme lukon kuvaa, merkitsee se ilmaiskierroksia, joista voit voittaa jopa 10 000 kolikkoa! Salaperäisennäköisen oven takana odottaa tuo paljon puhuttu bonuspeli, joka siis liittyy myös Suomiautomaatin edellä mainittuun slottiturnaukseen. Siinä pääset availemaan arkkuja, joista paljastuu erisuuruisia voittoja tai… pommi! Pommin osuessa kohdalle bonuspeli kosahtaa siihen paikkaan, joten sitä kannattaa välttää. Ja onpa peliin ujutettu mukaan myös viisi paikallista jättipottia, joihin voi päästä käsiksi pyöräyttämällä rullille viisi timanttia.

Auta Holmesia ja osallistu nyt kampanjaan!