Starburst jatkaa Suomen suosituimpana kolikkopelinä

Starburst ilmaiskierroksetSuomen suosituimpien kolikkopelien listan neljä korkeimmalle sijoittunutta peliä ovat kesäkuussa tasan samat kuin toukokuussakin. Erityisesti Starburstin ja Book of Deadin asema on ollut vakaa jo pitkään. Myös Bonanza ja Gonzo’s Quest säilyttävät sijoituksensa.

Vakiintuneiden pelien takana alkaa sen sijaan tapahtua, sillä jo viidenneksi ampaisee NetEntin uutuuspeli Cash Noire, joka nousee listalle poikkeuksellisella voimalla. Onkin jännittävää nähdä, kykeneekö se säilyttämään sijoituksensa kesäkuun läpi.

Cash Noiren takaa löytyy tuttuja pelejä top-10-listalta; Reactoonz, Piggy Riches ja Fire Joker säilyttävät keskinäisen järjestyksensä. Sijoille yhdeksän ja kymmenen nousee jälleen uutuuksia Red Tigerin Bounty Raidin ja Pragmatic Playn Pyramid Kingin muodossa. Kärkikymmenikön ulkopuolelle jäävistä kesäkuun julkaisuista mainittakoon Play’n GO:n megahitin, Book of Deadin, jatko-osa Doom of Dead, joka löytyy listan sijalta 14.

Listaus on lainattu Slotcatalog-sivustolta. Kolikkopelien järjestys sivustolla perustuu pelien sijoitukseen Suomen markkinoilla olevilla netticasinoilla, joten sitä voi pitää viitteellisenä. Viitteellisyydestään huolimatta se tarjoaa mielenkiintoisen näkymän pelien keskinäiseen suosioon.

Suomen top-10 kolikkopelit kesäkuussa 2020:

  1. Starburst (NetEnt)
  2. Book of Dead (Play’n GO)
  3. Bonanza (Big Time Gaming)
  4. Gonzo’s Quest (NetEnt)
  5. Cash Noire (NetEnt)*
  6. Reactoonz (Play’n GO)
  7. Piggy Riches (Red Tiger)
  8. Fire Joker (Play’n GO)
  9. Bounty Raid (Red Tiger)*
  10. Pyramid King (Pragmatic Play)*

*Julkaistu kesäkuussa 2020.