Relax Gamingilta uusi Heroes’ Gathering -slotti

Maltalainen pelintarjoaja Relax Gaming on julkaissut uuden Heroes’ Gathering -kolikkopelin. Viisirullaisessa pelissä on 20 kiinteää voittolinjaa ja suurin mahdollinen voitto on 400 kertaa panos.

Heroes’ Gathering -pelin keskeinen ominaisuus on pelilauta. Se vie pelaajan matkalle, jonka päämääränä on nousu sankareiden arvostettuun joukkoon. Matkan varrella pelaaja kohtaa ritareita ja amuletteja sekä käynnistää pelin ominaisuuksia, kuten usein toistuvat bonuskierrokset, jotka aktivoituvat kolmella bonussymbolilla. Jos pelaaja saa kierroksella yhden kolmesta amuletista, hän voi voittaa joko kultaisen, hopeisen tai pronssipalkinnon.

Tämän lisäksi pelaajat voivat koettaa onneaan onnenpyörässä, joka kertoo, kuinka monta askelta he voivat liikkua pelilaudalla ja näin lisätä mahdollisuuttaan suurien voittojen nappaamiseen.

”Heroes’ Gathering on upea lisäys omaan pelivalikoimaamme. Sen kiehtova pelilautateema ja ainutlaatuinen bonuskierrosominaisuus ovat monia pelityylejä ja pelaajaryhmiä kiinnostaviksi. Klassinen teema sitoo ominaisuudet toisiinsa kokonaisuudeksi, joka on sekä visuaalisesti kiehtova että täynnä seikkailullisia ominaisuuksia”, kertoo Relax Gamingin tuotepäällikkö Simon Hammon.

Heroes’ Gatheringia voit pelata esimerkiksi Wildz Casinolla.