NetEnt:n Lost Relics-peli – Jopa 150x voitto!

Arkeologiset kaivaukset ja sieltä löytyvät erilaiset aarteet ovat teemana NetEntin kesän alkuun julkaisemassa Lost Relics – uutuudessa. NetEnt toi markkinoille vuonna 2016 ensimmäisen Cluster Lost Relics - NetEntPays – slottinsa, nimeltään Aloha! Cluster Pays. Näiden pelien ideana on se, että pelikentällä merkit muodostavat yhtenäisen alueen, ollen joko vaaka – tai pystysuoraan toisissaan kiinni. Lost Relics jatkaa tätä suosituksi muuttunutta pelien sarjaa, johon kuuluvat mm. Twin Spin Deluxe, Emoji Planet ja The Legend of Shangri-La: Cluster Pays – slotit.

Cluster Pays – slotit ovat herättäneet rahapelien ystävissä hieman ristiriitaisia mietteitä ja jotkut pelaajat eivät pidä niistä, totuus kuitenkin lienee, että ne tuovat mielenkiintoisen lisän pelimarkkinoille. Lost Relics koostuu pelialueesta, jonka koko on 5×5 ruutua. Voittaakseen, pelaajan on saatava vähintään 6 samanlaista merkkiä kombinaatioon. Pelissä on kolme erikoistoiminnetta, jotka voivat aktivoitua jokaisen voiton jälkeen. Maksimissaan 5 osaa voittokombinaatiosta voi aktivoitua ja jokaisessa voi olla 1-3 toiminnetta. Toiminteet ovat: Kolikkovoitto, joka tarjoaa voiton väliltä 3-30x panos – maksimivoitto tällä on siis 150x panos. Extra Wild, joka antaa 3 ylimääräistä wildia, maksimivoitto tällä toiminteella on 15 wildia. Extra Scatter, joka antaa ylimääräisiä Scattereita pelaajalle. Varsinaisen pelin Scatterit ovat linjoilla 1,3 ja 5 – pelaajan saadessa ne yhtä aikaa tai erikoistoiminteen avulla, saa pelaaja 10 ilmaiskierrosta.

Kuten NetEntin sloteissa yleensäkin, ilmaiskierrokset mahdollistavat suuria voittoja. Ilmaiskierrosten aikana pelialueelle on piilotettu aarrearkku. Aina pelaajan saadessa voittokombinaation, paljastuvat merkit tuon alueen alta ja saatuaan kaikki merkit avattua aarrearkun kohdalta, saa pelaaja jälleen erityistoiminteita. Ilmaiskierrosten aikana erityistoiminteet ovat: Ylimääräiset ilmaiskierrokset, pysyvät wildit ja kolikkovoitot. Aarrearkun paljastuttua, uusi arkku piilotetaan pelialueelle ja ilmaiskierrokset jatkuvat.

Yhteenveto – Lost Relics – NetEnt

Lost Relics on jälleen hieno näyttö NetEntiltä – hieno grafiikka, sujuva toiminnallisuus ja erinomainen pelattavuus ovat tyypillisiä asioita NetEntin sloteissa ja tässäkin pelissä ne toistuvat. Cluster Pays – toiminnallisuus voi joillekin vanhan liiton slottipelaajille olla myrkkyä, mutta meidän mielestämme se tuo mukavaa vaihtelua. Pelin teoreettinen palautusprosentti on 96,3% ja se on varianssiltaan luokiteltu mediumiksi. Lost Relics on toteutettu HTML5-tekniikalla, joten se toimii tismalleen samoin päätelaitteesta riippumatta.

Pelaa jo tänään Lost Relics-peliä Kalevala Kasinolla!