NetEntin uutuuspeli: Wolf Cub!

NetEnt on jo vuosia ollut suomalaisten rahapelien ystävien ehkäpä suurin suosikki pelitoimittajista puhuttaessa. Upea pelattavuus ja korkeat palautusprosentit ovat olleet se yhdistelmä, jollaWolf Cub NetEnt NetEnt on päässyt useiden rahapelien ystävien lempilapseksi. Monilla on omat mielipiteensä eri peleistä, mutta sellaiset pelit kuin: Starburst, Gonzo’s Quest, Jack & the Beanstalk, Twin Spin, Reel Rush, Piggy Riches, Bloodsuckers jne. eivät jätä moniakaan kylmäksi. Listaa voisi jatkaa loputtomiin ja vaikea on kokonaisvaltaisempaa pelitoimittajaa tänä päivänä löytää. Tästä johtuen uuden pelin julkaisu on aina merkkitapaus, kun kyseessä on nimenomaan NetEnt – tällä kertaa tuon uutuuden nimi on Wolf Cub.

Itse peli julkaistiin jo alkuvuonna 2017, mutta se oli pelattavissa vain muutamilla netticasinoilla, nyt se on vihdoin päässyt yleisempään levitykseen. Itse peli on sympaattinen, eläinaiheinen slotti, jonka pääsankari ja parhaat voitot maksava merkki on pelin nimessäkin esiintyvä sudenpentu. Pelissä on viisi rullaa ja siinä on 20 voittolinjaa. Wolf Cubissa on erikoismerkkeinä kaikki muut merkit, paitsi scatterin korvaava wild sekä jo mainittu scatter. Keräämällä vähintään kolme scatteria pääsee pelissä ilmaiskierroksille. Ilmaiskierrosten määrä arvotaan aina erikseen. Vaikka Wolf Cubin peruspelissä ei mitään ihmeellistä ole, on ilmaiskierrosten yhteyteen tuotu mukaan uusi toiminne. Jos ilmaiskierrosten yhteydessä ensimmäiseen rullaan tulee kolmen saman merkin yhdistelmä, käynnistyy Blizzard-toiminne – tällöin jos samalle riville pelaaja saa saman merkin kuin ensimmäisellä rullalla, täyttyy kyseisen rivin väli samoilla merkeillä. Käytännössä siis jos pelaaja saa ensimmäiselle ja viimeiselle rullalle kolme samaa merkkiä ilmaiskierrosten aikana, täyttyy koko pelialue samoista merkeistä.

Wolf Cub jatkaa NetEntin laadukkaiden pelien sarjaa suvereenilla otteella. Sen loistava pelattavuus ja hienovireinen grafiikka yhdistettynä mainioihin ääniin, tekee pelistä erittäin miellyttävän kokonaisuuden. Muuten varsin perinteiseen kokonaisuuteen yhdistetty Blizzard-toiminne ilmaiskierroksilla mahdollistaa suurienkin kertavoittojen nappaamisen ja tuo uuden ulottuvuuden pelaamiseen. Wolf Cub on saatavilla nykyisten vaatimusten mukaisesti myös mobiiliversiona. Hyppää mukaan hämärään metsään, jossa pohjoisen villieläimet odottavat sinua.

Pelaa Wolf Cub-peliä jo tänään!