NetEnt-uutuuspeli – Swipe & Roll!

Sunday, Monday, Happy days.. Monet muistavat vielä Suomen televisiossa pyörineen ”Onnen Päivät” – Swipe & Roll NetEnttv-sarjan ja sen eräänä päänäyttämönä toimineen Alin baarin. NetEntin uusi slotti Swipe & Roll™ vie pelaajat juuri samantyylisen baarin tunnelmaan ja sen slotin pariin.

Swipe & Roll™ on ulkonäöltään vanhan liiton ”hedelmäpeli”, jossa on 5 rullaa ja 3 riviä sekä 20 kiinteää voittolinjaa. Pelin merkit muodostuvat korttinumeroista (Q, K, A) sekä hedelmäpelien peruskuvioista (meloni, luumu ja appelsiini). Pelin erikoismerkkeinä toimivat timantti-wildit, joita on kahdenlaisia – normaaleja, sekä 3X – voitot maksavia. Pelin scattereina toimivat kellot, joita on rullilla 2,3 ja 4 – myös 3X – wildit sijaitsevat näillä rullilla, tavalliset wildit voivat kuitenkin sijaita kaikilla rullilla. Pelin laskennallinen palautusprosentti on NetEntin tapaan varsin korkea, eli 96,35%. Peli on HTML5 – tekniikalla toteutettu, joten se toimii kaikilla alustoilla – desktopista, mobiiliin.

Swipe & Roll™ on siis ulkoasultaan tarkoituksella tuotu 50-luvun hiusrasvan tuoksuiseen maisemaan, mutta kyllä siihen on kuitenkin upotettu erilaisia sisäisiä erikoisuuksia. Wild – uudelleenpyöritys on yksi toiminteista, siinä pelaaja saa uudelleenpyörityksen, mikäli pelialueella on vähintään 3 wildia. Uudelleenpyörityksessä wildit jäävät paikalleen, mutta uudelleenpyörityksiä ei tule lisää, vaikka pelaaja saisikin lisää wildeja uudelleenpyörityksellä. Satunnainen Coin Wheel – toiminnallisuus aktivoituu nimensä mukaisesti satunnaisesti. Siinä pelialueelle ilmaantuu rulla, josta pelaaja voi voittaa rahavoiton tai scatterin saadessa pelaaja pääsee bonuspeliin. Bonuspeliin pelaaja voi päästä joko aiemmin mainitun Coin Wheelin kautta tai saadessaan rullille 2,3 ja 4 scatterina toimivan kellon. Bonuspelissä pelaaja saa kolme Coin Wheeliä, joita pyöräytetään yksi kerrallaan. Bonuspelistä pelaaja voi voittaa 3x – 216x panoksensa takaisin.

Swipe & Roll™ tarjoaa parhaimmillaan mukavan 8100x panoksen takaisin suuruisen voiton, joten se tarjoaa varsin mukavaa porkkanaa pelaajille. Itse peli on luonteeltaan mukavan ”vanhanaikainen” ja sujuvasti pelattava. Swipe & Roll™ tarjoaa rahapelien ystäville NetEntin normaaliin tyyliin laadukkaan slotin, mitään mullistavaa ei toki ole tarjolla, mutta omassa kategoriassaan se on hyvä tuote. Swipe & Roll™ ei tule jäämään legendapeliksi Starburstin tai Gonzo’s Questin tapaan, mutta sen pariin on aika ajoin todella helppo palata.

Pelaa NetEnt – Swipe & Roll-peliä Kalevala Kasinolla!