NetEnt: Scudamore’s Super Stakes-uutuuspeli!

NetEnt palaa realististen peruspelien markkinoilla ja tuo tässä uutuspelissä tuulahduksen brittien laukkakilpailuista. Suomessa NetEnt - Scudamore’s Super Stakesluonnollisesti varsin tuntematon jockey Peter Scudamore on tämän pelin pääosassa ja toimii myös samalla pelin wild-merkkinä. Scudamore toimii myös pelin bonusosion juontajana. Scudamore’s Super Stakes on perinteinen viiden rullan ja kolmen rivin slotti, jossa on 20 kiinteää voittolinjaa. Jo mainitussa bonuspelissä pelialue laajentuu viiden rullan ja neljän rivin kokoiseksi ja siinä on 32 kiinteää voittolinjaa. Pelin palautusprosentti on 96,11%, se on volatiliteetiltaan keskitasoa ja sen maksimivoitto on 5000x panoksen suuruus.

Scudamore’s Super Stakes tuo yhden uuden erikoisuuden mukanaan. Pelin oikeassa alalaidassa olevan vetokupongin avulla pelaaja voi lyödä vetoa symbolien esiintymismäärästä seuraavilla kierroksilla ja tämä on varsin nerokas ja mielenkiintoinen toiminne. Pelaaja voi esimerkiksi lyödä vetoa, että seuraavan 40 kierroksen aikana pelialueelle tulee vähinään 46 wild-merkkiä näkyviin – jos tämä toteutuu, saa pelaaja panoksensa 75x takaisin. Vaihtoehtoisesti pelaaja voi lyödä vaikkapa vetoa siitä, että seuraavan 10 kierroksen aikana pelialueelle tulee vähintään 18 sinistä jockeyta näkyviin, tällöin pelaaja saa panoksensa 3,57x takaisin. Vetoja voi olla kerrallaan aina yksi aktiivisena. Mielenkiintoinen toiminne, joka lisää jännitystä pelaamiseen huomattavasti. Scudamore’s Super Stakes sisältää myös kaksi muuta bonusta: Random Wild – toiminne käynnistyy satunnaisesti ja se on varsin yksinkertainen, siinä pelialueelle ilmaantuu 2-5 wildia satunnaiseen paikkaan.

Pelin lippulaivabonus on kuitenkin Peter’s Classic Cup – toiminto, joka aktivoituu, jos pelaaja saa rullille 1,3 ja 5 samalla kierroksella scatterina toimivan pokaalin. Peter’s Classic Cup tarjoaa pelaajalle mahdollisuuden lyödä vetoa neljästä hevosesta ja tässä pelissä voit voittaa jopa 5000x panoksesi takaisin. Bonuksen idea on se, että neljällä hevosella on jokaisella oma värinsä ja merkkinsä – esimerkiksi 5000x panoksen palauttava Divine Fortune käyttää punaista jockeyta sekä punaista A-symbolia. Aina kun pelaaja saa voittavan yhdistelmän, liikkuu siihen liittyvä hevonen, neljän voiton jälkeen hevonen voittaa lähdön ja jos pelaaja on valinnut oikean hevosen – saa hän luonnollisesti normaalien voittojen lisäksi hevosesta palkinnon. Voittoluokat ovat 50x, 100x, 500x sekä jo mainittu 5000x.

Scudamore’s Super Stakes on kokonaisuutena varsin maanläheinen peli. Sen grafiikat ja äänet ovat uskottavia ja sopivat pelin luonteeseen erinomaisesti. Scudamore’s Super Stakes on oikein mainio peli, mutta ei kuitenkaan yllä NetEntin parhaiden pelien tasolle. Scudamore’s Super Stakes on kuitenkin parempi askel NetEntin suunnalta, sillä viime aikoina sen uutuudet ovat olleet järjestäen pettymyksiä. Nostamme varovaisesti peukalon pystyyn ja toivomme, että NetEnt alkaisi hiljalleen palaamaan omalle paikalleen pelitoimittajien kärkeen.

Pelaa NetEnt: Scudamore’s Super Stakes-peliä Ninja Casinolla!