NetEnt – Jumanji-peliuutuus!

Monet muistavat vuonna 1995 julkaistun kulttielokuvan Jumanji, jonka pääosassa oli Robin Williams. Nyt tästä elokuvasta on tehty slotti, jonka takana on alan eräs kärkitoimijoista eli NetEnt. Jumanji slot - NetEntJumanji™ on toteutettu hieman erilaisella formaatilla, sen viisi rullaa omaavat eri määrän linjoja, eli 3x4x5x4x3. Näistä muodostetaan 36 erilaista kiinteää voittolinjaa. Pelin teoreettinen palautusprosentti on 96,3%.

Jumanji NetEnt-pelin ominaisuudet

Jumanji™ on siis viidakkoteemainen peli ja sen merkit ovat normaalien pelikorttien (J-A) lisäksi eläinaiheisia (pelikaanit, krokotiilit, sarvikuonot ja leijonat). Lisäksi mukana on scatterina toimiva Jumanji-pelilauta ja wildit. Pelin erikoisuutena on erilaiset bonusominaisuudet, jotka aktivoituvat normaalissa pelissä satunnaisesti:

Sticky Vines – toiminnallisuudessa voittava kombinaatio jää pelialueelle ja saat uudelleenpyörityksiä niin kauan, kunnes uusia merkkejä ei tule voittavaan riviin.

Monsoon Wilds – toiminnallisuudessa 1-2 rullaa muuttuvat wild-rulliksi.

Monkey Mayhem – toiminnallisuudessa kaikki merkit sekoittuvat uudelleen ja tarjoavat voittokombinaation pelaajalle.

Wild Stampede – toiminnallisuudessa sarvikuonot rynnivät pelialueen läpi ja muuttavat 4-9 merkkiä wild-merkeiksi.

Pelin varsinainen herkkupala on kuitenkin bonuspeli, johon pelaaja pääsee saatuaan pelialueelle vähintään 3 Jumanji-pelilautaa. Kolmella pelilaudalle pelaaja saa 6 nopan pyöritystä, neljällä 7 ja viidellä 8. Bonuspelissä pelaaja valitsee itselleen hahmon ja siirtyy pelilaudalle. Pelilaudalla on 4 erilaista ilmaiskierrostoiminnetta, käteispalkintoja, ylimääräisiä heittoja sekä mysteeri-toiminto. Käteispalkinnossa voit voittaa 1-5x panoksesi. Ylimääräinen heitto tarjoaa nimensä mukaisen toiminnon. Mysteeriruudussa voit voittaa 2-10x panoksesi, 2 ylimääräistä heittoa tai jonkun ilmaiskierrostoiminnoista. Ilmaiskierrostoiminnot perustuvat normaalipelin bonusominaisuuksiin:

Vines-ilmaiskierroksilla pelaaja saa 10 ilmaiskierrosta ja se vastaa Sticky Vines – toiminnallisuutta, ainoa ero on siinä, että jos saat wild-merkkejä pelialueelle, ne pysyvät siinä ilmaiskierrosten ajan.

Monsoon – ilmaiskierroksilla pelaaja saa 7 ilmaiskierrosta, se vastaa Monsoon Wilds – toiminnallisuutta, eli joka kierroksella 1-2 rullaa muuttuu wild-rulliksi.

Monkey – ilmaiskierroksilla pelaaja saa 6 ilmaiskierrosta ja jokaisella ilmaiskierroksella aktivoituu Monkey Mayhem – toiminnallisuus. Merkit siis sekoittuvat uudelleen tarjoten pelaajalle voittokombinaation.

Stampede – ilmaiskierroksilla pelaaja saa 5 ilmaiskierrosta ja jokaisella aktivoituu Wild Stampede – toiminnallisuus, eli 4-9 merkkiä muuttuu wildiksi.

Jumanji-pelin yhteenveto

Jumanji™ on visuaalisesti upea peli ja varsinkin sen tarjoama bonuspeli on hienosti toteutettu. NetEntin kaikki viime aikojen uutuudet eivät ole osuneet aivan nappiin, mutta Jumanji™ palauttaa uskon siihen, että yhtiö pystyy vielä tuomaan markkinoille laadukkaita tuotteita.

Pelaa NetEnt:in uutta Jumanji-slottia supersuositulla Kalevala Kasinolla!