Mysteerisessä turnauksessa 25 000 € käteistä jaossa!

Jokerit valloittavat Mr Green -kasinon, sillä tänä viikonloppuna siellä käynnistyy viiden jännittävän turnauksen sarja, jota kisataan viiden seuraavan viikonlopun ajan. Turnauksen potissa on Mysteeriturnaus - Mr Greenjaossa huikeat 25 000 € käteistä!

Turnaukseen voi osallistua pelaamalla Yggdrasilin kolmea jokeriteemaista peliä peliä: Dark Joker Rizes, Jokerizer tai Wicked Circus. Tässä turnausessa sinulle annetaan vaihtoehtoja, sillä voit itse päättää, mitä edellä mainituista peleistä haluat pelata. Tarkalleen ottaen olet mukana turnauksessa vasta sitten, kun aktivoit Mystery Win -ominaisuuden jossakin nimetyistä peleistä.

NÄIN TURNAUS TOIMII:

1) Päästäksesi mukaan Mysteeri-turnaukseen sinun tulee ensinnäkin pelata edellä mainittuja pelejä oikealla rahalla joka perjantai klo 19:00 – 23:59 välisenä aikana. Turnausperjantait osuvat päiville 10. kesäkuuta, 17. kesäkuuta, 24. kesäkuuta, 1. heinäkuuta ja 8. heinäkuuta.

2) Lisäksi sinun tulee ainakin kerran saada pelissä aktivoitua Mystery Win -ominaisuus, jonka saa laukaistua kolmella jokerilla.

3) Turnauksen pisteet jakautuvat sen mukaan, miten monta Mystery Win -ominaisuutta kukin pelaaja onnistuu nappaamaan turnauksen aikana. Viisi parasta pelaajaa palkitaan aina perjantain päätteeksi seuraavan voittotaulukon mukaisesti:

1. sija: 1 500€
2. sija: 1 000€
3. sija: 750€
4. sija: 500€
5. sija: 250€

1 000 € MYSTEERI ARVONTA

Lisäksi Mr Green järjestää ”Mysteeri arvonnan” niiden 20 pelaajan kesken, jotka päätyvät sijoille 6 – 25. Arvonnan voittopotti on 1 000 € ja se jakautuu seuraavasti:

1x 200€
2x 150€
3x 100€
4x 50€

Arvonta aktivoituu turnauksen päätyttyä näille pelaajille ja heillä on 48 tuntia aikaa metsästää palkintoja. Käytännössä katsoen pelaajan ruudulle ilmestyy arkkuja, joista tämän tulee valita aina yksi.

Luodaanpa myös nopea katsaus itse peleihin:

DARK JOKER RIZES

Dark Joker Rizes on Yggdrasilin 5 rullan, 3 rivin ja 10 voittolinjan kolikkopeli. Voittolinjoista 5 kulkee vasemmalta oikealle ja 5 toisinpäin. Rullilla pyörii 6 tavallista symbolia ja yksi Jokeri-symboli. Voitoille tässä pelissä pääsee, kun voittolinjalle osuu 3 samanlaista symbolia. Jos taas jokereita ilmestyy 3 tai useampi, silloin rävähtää käyntiin “Mystery Win”, joka nimenomaan on avain tämän turnauksen voittopottiin.

JOKERIZER

Jokerizer on 5 rullan ja 10 voittolinjan energinen slotti, joka tarjoaa ainutlaatuisen pelielämyksen taitavien grafiikoiden ja jännittävien animaatioiden hösytämänä. Pelin erikoisuuksia ovat Mystery Scatter -voitot sekä Jokerizer-moodi, jossa on luvassa lisää Mystery Win -voittoja sekä erinomaiset voittomahdollisuudet.

WICKED CIRCUS

Wicked Circus on Yggdrasilin jokerisarjan kolmas peli, josta myös löytyy ikoninen Mystery Win –ominaisuus. Lisäksi pelin Hold Spin -ominaisuuden ansiosta pelaajilla on mahdollisuus jäädyttää jokereita ja saavuttaa vieläkin isompia Mystery Win –voittoja. Tämä peli on omiaan ennen kaikkea niille, jotka pyrkivät metsästämään 6 000 kolikon maksimivoittoa!

Kampanja on voimassa 10. kesäkuuta – 11. heinäkuuta välisenä aikana, ja osallistuminen vaatii vähintään 1 € oikean rahan panoksen.

Lähde nyt mysteeriselle matkalle Mr Greenissä ja nappaa siivusi 25 000 € potista!