Megaways-mekaniikka Microgamingin peleihin

Microgaming ja Big Time Gaming ovat ilmoittaneet yhteistyöstä, jonka puitteissa Microgaming ottaa BTG:n Megaways-mekaniikan käyttöön tulevissa peleissään. Ensimmäinen Microgamingin Megaways-peli tulee olemaan ensi tammikuussa julkaistava Shamrock Holmes.

Big Time Gamingin vuonna 2016 esittelemä Megaways-mekaniikka tarjoaa pelaajille entisiä dynaamisempaa ja kiinnostavampaa pelikokemusta. Julkaisunsa jälkeen mekaniikkaa on sovellettu lukuisiin peleihin, joista viimeisimpänä esiteltiin kestosuosikin uusintapainos Gonzo’s Quest Megaways.

”Megaways-mekaniikan menestys on ollut erittäin suurta ja onkin hienoa integroida se tuleviin julkaisuihimme. Big Time Gaming on tunnettu innovatiivisuudestaan ja olemme iloisia saadessamme kehittää suhdettamme heidän kanssaan ja kasvattaa heidän läsnäoloaan alustallamme”, totesi Microgamingin toimitusjohtaja John Coleman.

”Tavoitteenamme on tuoda Megaways-mekaniikka suuremman yleisön saataville, ja Microgamingia suurempia toimijoita ei juuri olekaan. He olivat alan pioneereja ja ovat yhä pelialan suurimpia voimia. On hienoa saada olla kirjoittamassa heidän tarinaansa”, kommentoi Big Time Gamingin toimitusjohtaja Nik Robinson.