Lokakuun suosikkipelien listalla jatko-osia

Starburst ilmaiskierroksetLokakuun suosituimpien pelien listan kärkikolmikko on tuttu. Ykköspaikkaa pitää Starburst, toisena on Book of Dead ja kolmosena Bonanza Megaways.

Näiden jäljessä onkin nähty hieman vaihtuvuutta, kun neljänneksi on kiilannut Gonzo’s Quest Megaways, perässään viime kuun korkeimmalle sijoittunut uutuus, aivan kuun lopussa julkaistu Disco Diamonds. Kuudennelta sijalta löytyy Reactoonz, perässään tuore jatko-osansa Reactoonz 2. Sen perässä on puolestaan ikisuosikit Gonzo’s Quest ja Legacy of Dead. Kymmenen kärjen täydentään kuukauden kolmas uutuus Vegas Night Life.

Mielenkiintoista on nähdä myös suosiotaan jatkuvasti kasvattavien live-pelien nousu kohti kärkikymmenikköä. Live-peleistä listan korkeimmalla ovat Crazy Time sijalla 15 ja Lightning Roulette sijalla 18.

Viitteellinen listaus perustuu Slotcatalog-sivuston tietoihin. Sivusto asettaa pelit suositummuusjärjestykseen sen mukaan, kuinka monella suomalaisella netticasinolla ne löytyvät ja mikä niiden sijoitus peliaulassa on.

Suomen top-10 kolikkopelit lokakuussa 2020:

  1. Starburst (NetEnt)
  2. Book of Dead (Play’n GO)
  3. Bonanza Megaways (Big Time Gaming)
  4. Gonzo’s Quest Megaways (Red Tiger)
  5. Disco Diamonds (Play’n GO)*
  6. Reactoonz (Play’n GO)
  7. Reactoonz 2 (Play’n GO)*
  8. Gonzo’s Quest (NetEnt)
  9. Legacy of Dead (Play’n GO)
  10. Vegas Night Life (NetEnt)*

*Julkaistu lokakuussa 2020.