Lisää NetEnt-uutuutta – Fairytale Legends: Mirror Mirror!

”Kerro, kerro kuvastin, ken on maassa kaunehin?” – Tämä tuttu kysymys on lähes jokaiselle tuttu Fairytale Legends - Mirror Mirror - NetEntvanhasta sadusta, jossa pääosassa on Lumikki. NetEnt on päässyt satuaiheisissa sloteissaan kolmanteen osaan. Kahdessa ensimmäisessä slotissa olivat päähenkilöinä Punahilkka sekä Hannu ja Kerttu, nyt on siis Lumikin vuoro.

Fairytale Legends: Mirror Mirror™ on 5 rullan ja 3 rivin peli ja siinä on 243 voittolinjaa. Peli on varianssiltaan keskiluokkaa ja sen laskennallinen palautusprosentti on 96,26%. Voittomerkkien vähiten maksavat merkit ovat sloteille tyypilliset korttinumerot: 9, 10, J, Q, K sekä A. Parhaiten maksavat merkit ovat timantti, lyhty, kuningatar, Lumikki sekä sarjan logona toimiva FL-merkki. Erikoismerkkeinä ovat linjoilla 1,3,5 olevat arkut sekä kolmosrullan keskelle satunnaisesti ilmaantuva peili, joka laukaisee peilin luoman uudelleenpyörityksen.

Fairytale Legends: Mirror Mirror™ – slotin oma erikoisuus on peilin tuoma uudelleenpyöritys. Tässä toiminteessa pelaajan saatua kolmosrullan keskelle peilin, arvotaan ensiksi haluttu merkki, joko kuningatar ja Lumikki. Tämän jälkeen pelaaja saa uudelleenpyörityksiä niin kauan, kun uusia arvottuja merkkejä tulee pelialueelle. Kuten kaikissa muissakin Fairytale Legends – sarjan sloteissa, niin myös Fairytale Legends: Mirror Mirror™ tuo peliin erilaisia satunnaisesti aktivoituvia toiminteita, joita keiju ohjaa.

Fairy Magic Spin – Tässä toiminteessa keiju taikoo 5-7 paremmin maksavaa symbolia nippuun, johonkin osaa pelialuetta.

Fairy Surprise Feature – Tässä toiminteessa hävityn kierroksen jälkeen keiju saapuu muuttamaan merkkejä satunnaiseksi paremmin maksavaksi merkiksi, huonoimmin maksavasta (9) ylöspäin, kunnes pelaaja saa voittokombinaation.

Fairy Mirror Feature – Tässä toiminteessa keiju aktivoi aiemmin mainitun peilin luoman uudelleenpyörityksen.

Jos pelaaja onnistuu saamaan rullille 1, 3 ja 5 aarrearkut, käynnistyy bonustoiminto. Bonuksessa pelaaja valitsee kolmesta arkusta yhden ja aktivoi sen sisällön. Heikoin bonusvoitoista on kolikkovoitto, jolloin pelaaja saa suorana voittona 15x panoksensa. Toinen mahdollisuus on ilmaiskierrokset, joissa pelaaja saa 10 ilmaiskierrosta. Ilmaiskierrosten aikana peilin tuoma uudelleenpyöritys aktivoituu kaikille rullille, joten sen saaminen on huomattavasti todennäköisempää. Kolmas mahdollisuus on Mining-bonus. Tässä bonuspelissä pelaajalla on valittavanaan 9 timanttia, jonka alta löytyy voittosumma. Bonuspeli päättyy, kun timantin alta löytyy ”Collect” – kehoite.

Fairytale Legends: Mirror Mirror™ on hyvä peli, mutta mitään mullistavaa se ei tuo satuaiheisten slottien sarjaan. Pelissä on paljon samoja elementtejä, kuin sarjan aiemmissa peleissä, joten jos pidit Punahilkan sekä Hannun ja Kertun seikkailuista, et tule tämän pelin suhteen pettymään. Fairytale Legends: Mirror Mirror™ on sujuva ja mainio slotti, mutta mitään megaluokan hittipeliä siitä on vaikea odottaa.

Pelaa Fairytale Legends: Mirror Mirror-NetEnt-peliä Casumolla!