Jimi Hendrix – NetEnt herättää legendan eloon!

NetEnt on aloittanut vuoden varsin musiikillisissa tunnelmissa, sillä heidän juuri vähän aiemmin julkaisemansa GNR-pelin jälkeen vuorossa on jälleen rock-teemainen kolikkopeli, ja tällä kertaa Jimi Hendrix NetEntylistys menee ikoniselle kitarataituri Jimi Hendrixille. Tämän maailmankuulun supertähden varsinainen ura kesti vain neljä vuotta, ja hänen traaginen kuolemansa on vain voimistanut miehen tähteyttä, mutta nyt ruotsalaiset pelien loihtijat ovat palauttaneet Jimin keskuuteemme – Jimi Hendrix elää NetEntin uudessa psykedeelisessä kolikkopelissä, tai ainakin päällisin puolin.

Mitä Jimi Hendrix-kolikkopeli pitää sisällään?

Tässä viiden rullan ja 20 voittolinjan uutuusslotissa pyöritellään rullia rauhan ja rakkauden rock-taivaassa. Luvassa on runsaasti wild-symboleja, scattereita, uudelleenpyöräytyksiä sekä jännittävä bonuspeli. Musiikkia rakastavia slottifaneja luulisi tämän tuoreen pelin ilahduttavan, sillä kaikki tapahtuu tietysti unohtumattomien biisien ja kitarasoolojen tahdittamana!

Tämä sähköinen peli pitää sisällään paljon jännittäviä lisäominaisuuksia, mutta sen kohokohtia ovat ehdottomasti Red Guitar re-spin -ominaisuus ja Purple Haze -ominaisuus, sekä palkitseva bonuspeli. Ja ne kaikki johtavat melkoisiin megavoittoihin! Ja kuten NetEntin pelit yleensä, myös tämä pelien helmi toimii kaikilla laitteilla – pelaaminen on siis mahdollista missä vain ja milloin vain.

Red Guitar ajaa pelin scatter-symbolin virkaa, ja mikäli onnistut saamaan niitä ruudulle neljä kappaletta, merkitsee se uudelleenpyöräytyksiä, joiden aikana voittomahdollisuutesi kasvavat roimasti. Purple Haze on puolestaan pelin wild-symboli, ja silloin kun se sattuu ilmaantumaan ensimmäiselle rullalle, kaikki pelin korttipakasta tutut matala-arvoisimmat symbolit muuttuvat myös ne wildeiksi ja luvassa on todella villejä voittoja!

Mutta itse asiassa se on bonuspeli, joka tuo ne kaikista räjäyttävimmät voitot! Sitä varten kannattaa pitää katse kovana rullilla 3 – 5, sillä bonuspeli lähtee käyntiin saadessasi niille kolme Jimi Hendrix -symbolia. Tällöin Jimi räväyttää taiturimaisen kitaraesityksensä, ja samalla alkaa klikkauspeli, jossa sinun tulee löytää kolme samanlaista symbolia. Kun tämä toteutuu, luvassa on muhkeitta palkintoja – joko käteistä tai ilmaiskierroksia: 6 Crosstown Traffic -ilmaiskierrosta, 6 – 12 Purple Haze -ilmaiskierrosta, 6 – 12 Little Wing –ilmaiskierrosta tai voit voittaa panoksesi jopa 30-kertaisena!

Tämän nostalgisen ”flower power” -henkisen pelin grafiikka on yhtä loistavaa kuin sen tekijältä vain odottaa saattaa, ja sen fiilis on onnistuttu pitämään sopivan retrona. Bonuspeli vie sinut Hendrixin Electric Ladyland -keikalle, ja siellä rokkikingi vetelee unohtumattomia kitarasointujaan kuin parhaimpina päivinään. Niin, ja jokaisella ilmaiskierrosominaisuudella on itse asiassa oma biisilistansa, jolloin samat renkutukset eivät pääse varmasti kyllästyttämään.

Peliä voi pelata tietysti kaikissa NetEnt-kasinoissa, ja siihen on nyt julkaisun ohessa tarjolla myös melkoisesti ilmaiskierroksia.

Tässä annamme sinulle pari tärppiä:

100 ilmaiskierrosta – iGame

Bonuksia tarjolla – Vera&John

50 – 70 % bonus + jopa 50 ilmaiskierrosta – Guts

 

Ota mukava asento, pistä volyymit korkealle ja nauti tästä psykedeelisestä pelielämyksestä – toivottavasti myös muhkein voitoin!