Highlight Gamesilta virtuaalista MM-lätkää

Highlight Gamesilta virtuaalista MM-lätkääVaikka jääkiekon MM-kisat jäävät tältä keväältä väliin, ei kirvestä kannata vielä heittää kaivoon. Kisatunnelmaa on nimittäin odotettavissa vielä tämän vuoden aikana. Highlight Games ja jääkiekon MM-turnauksen markkinointiyhtiö Infront ovat sopineet MM-kisojen arkistokuvaa käyttävien virtuaalivedonlyöntipelien luomisesta.

Highlight Games kertoo kehittävänsä pelejä, joissa pelaaja saa valita haluamansa ottelun tai ottelut ja lyödä vetoa tuloksesta. Pelin tapahtumia kuvaava video koostetaan satunnaisesti arkistomateriaalista. Vetoa voi lyödä yksittäisestä pelistä, liigasta tai sarjasta. Joukkueita peliin saadaan Suomen lisäksi Kanadasta, Tsekistä, Tanskasta, Norjasta, Venäjältä, Slovakiasta, Ruotsista ja Yhdysvalloista.

”Tämä on tärkeä askel laajentaessamme tuoteportfoliotamme. Jääkiekko on kansainvälisesti erittäin seurattu laji, ja olemme varmoja, että fanit löytävät tarjoamamme uuden sisällön. Aiemmat live-sisältömme ovat saaneet upean vastaanoton ja odotamme jatkavamme samaa rataa, kun julkaisemme uuden jääkiekkopelimme vielä vuoden 2020 aikana, kommentoi Highlight Gamesin perustaja Stewart Whittle.

”Pyrimme aina löytämään tapoja lisätä jääkiekon MM-kilpailujen näkyvyyttä ja Highlight Games tarjoaa siihen aivan uuden tavan. Nämä upeat pelit esittelevät turnausta hienolla tavalla ja uskomme tavoittavamme aivan uusia yleisöjä”, totesi Infrontin mediamyyntijohtaja Amikam Kranz.