Football: Champions Cup – Uusi NetEnt-peli EM-kisojen alla!

Pelin viimeiset hetket ovat käsillä ja tuomari vilkuilee jo kelloaan. Peli on edelleen tasan vaikka kotijoukkue on painostanut vahvasti koko toisen jakson. Vierasjoukkueen laitalinkki avaa pitkän Football - Champions Cuppallon keskustaan ja ainoa ylhäällä oleva hyökkääjä saa kuin ihmeen kaupalla pallon. Hän harhauttaa vastaan tulevan pakin ja laukoo pallon vastustamattomasti ylänurkkaan – EM-kulta on ratkennut! Jalkapallon EM-kisat ovat täällä ja NetEnt on päättänyt juhlia kisoja julkaisemalla jalkapalloaiheisen pelin – Football: Champions Cup. Se on viiden rullan ja kolmen rivin klassinen kolikkopeli, jossa on 20 voittolinjaa.

Football: Champions Cup pelin latauduttua pelaajan on valittava itselleen maajoukkue, jota hän käyttää mahdollisten ilmaiskierrosten aikana aktivoituvan turnauksen joukkueenaan. Ilmaiskierrosturnaus aktivoituu pelaajalle, kun hän onnistuu saamaan scatterina toimivan pokaalin rullille 2, 3 ja 4. Ilmaiskierrosten aikana on ideana pelata turnaus, jossa jokaisessa ottelussa on kuusi ilmaiskierrosta. Jos pelaaja voittaa ottelunsa, hän saa kuusi uutta ilmaiskierrosta. Maksimissaan otteluita eli kuuden ilmaiskierroksen settejä on mahdollisuus voittaa neljä. Ottelut ratkaistaan siten, että molemmilla joukkueilla on maaliwildeja – pelaajalla rullilla 1 ja 2 sekä vastapuolella rullilla 4 ja 5. Aina maaliwildin esille saatuaan, joukkue saa luonnollisesti maalin ja maalit lasketaan kuuden ilmaiskierroksen jälkeen. Mikäli peli on tasan kuuden kierroksen jälkeen, on luvassa ylimääräinen ilmaiskierros, jossa ottelu ratkaistaan. Mikäli pelaaja voittaa, jatkuvat ilmaiskierrokset uudella kuuden ilmaiskierroksen ottelulla. Mikäli taas pelaaja pääsee kolmen parhaan joukkoon ilmaiskierrosturnauksessa, saa hän lisäpalkinnon.

Toinen erikoistoiminne Football Champions Cup – pelissä on kolmella bonusmerkillä alkava rangaistuspotkukilpailu. Siinä pelaajalla on viisi laukausta ja viisi torjuntaa. Jokaisessa laukauksessa pelaaja valitsee maalin neljästä kulmasta, mihin hän haluaa laukaista/tehdä torjunnan. Jokaisesta maalista pelaaja saa satunnaisen rahasumman ja jokaisesta torjunnasta mahdollisen voittosumman kerroin nousee yhdellä. Mikäli rangaistupotkukilpailu on tasan viiden laukauksen jälkeen, jatketaan bonuspeliä laukaisu kerrallaan, kunnes ratkaisu saadaan. Kolmantena erikoistoiminteena pelissä on jalkapallowildit, jotka ilmaantuvat peliin satunnaisesti. niitä voi kerralla tulla 2-5 kappaletta ja ne asettuvat satunnaisiin kohtiin rullille.

Kesä alkaa olla jo täällä ja jalkapallokenttien nurmi tuoksuu. Football: Champions Cup on taattua NetEntin laatutyötä ja se on tullut markkinoille mukavasti nostamaan jalkapallon EM-kisojen tuomaa huumaa. Peli on saatavilla myös erinomaisena mobiiliversiona ja nyt onkin aika siirtyä kentän laidalle ja kaivaa mobiililaite esiin – maalijuhlat ovat tämän kesän osalta alkamassa!

Testaa peliä CasinoJEFE:llä jo tänään!