Book of Dead jatkaa suosituimpana pelinä

Book of DeadVuoden alun suosikkilistan kärkipaikoille nousee pari uutuuspeliä. Muutoin kärkikymmenikön miehittävät vanhat tutut, joiden järjestystä kyllä sekoitetaan kunnolla. Siis kärkikaksikkoa lukuun ottamatta. Book of Dead jatkaa listan ykkösenä perässään Starburst. Gonzo’s Quest nousee kolmannelle ja Legacy of Dead neljännelle sijalle.

Vähemmän yllättäen Gonzo’s Quest Megaways on onnistunut vakiinnuttamaan sijoituksensa kärkikymmenikössä, sen sijoitus tammikuussa on viides. Kuudentena olevan Reactoonzin jälkeen nähdään ensimmäinen uutuuspeli, Play’n GO:n melkoisella nimihirviöllä lyömä Lord Merlin and the Lady of the Lake.

Fire Joker putoaa pari sijaa kahdeksanneksi ja sen sekä listan täydentävän Bonanza Megawaysin väliin mahtuu toinen uutuuspeli, todellisen klassikon Megaways-tulkinta Fruit Shop Megaways.

Kärkikymmenikön ulkopuolelta mainittakoon, että live-pelit jatkavat nousuaan. Korkeimmalle sijoittuu Evolutionin Lightning Roulette, joka on sijalla 12. Myös Crazy Time on varsin suosittu, sen sijoitus on 16.

Suosituimpien pelien lista perustuu Slotcatalog-sivuston tietoihin. Pelien järjestys määritetään sen perusteella, kuinka monelta Suomen markkinoilla toimivalta netticasinolta ne löytyvät ja mikä niiden sijoitus peliaulassa on. Listaa voikin siis pitää viitteellisenä, mutta se tarjoaa siitä huolimatta mielenkiintoista tietoa eri pelien suosiosta.

Suomen top-10 kolikkopelit tammikuussa 2021:

  1. Book of Dead (Play’n GO)
  2. Starburst (NetEnt)
  3. Gonzo’s Quest (NetEnt)
  4. Legacy of Dead (Play’n GO)
  5. Gonzo’s Quest Megaways (Red Tiger)
  6. Reactoonz (Play’n GO)
  7. Lord Merlin and the Lady of the Lake (Play’n GO)*
  8. Fire Joker (Play’n GO)
  9. Fruit Shop Megaways (NetEnt)*
  10. Bonanza Megaways (Big Time Gaming)

*Julkaistu tammikuussa 2021