Yli 30 000 € jättipotti reilun euron panoksella!

Tässä tulee taas yksi iloinen tarina, joka todistaa meille, että maailma on täynnä ihmeitä. Tietojemme mukaan nimittäin eräs varsinaissuomalainen perheenäiti on onnistunut voittamaan Kolikkopelit Gunslinger jackpotKolikkopelit.comin villin lännen teemaisesta Gunslinger-slotista huikean 32 186,82 € jättipotin – ja vain reilun euron panoksella!

Kyseinen pelaaja, Katja, kertoo, että hän ryhtyi pelaamaan illalla Gunslingeriä ja pisti panokseksi 1,25 €. Klikattuaan “Pyöräytä” nappia ei auttanut muuta kuin kiljua onnesta ja ihmeestä. Mies jo kiirehti hätiin katsomaan mitä on tapahtunut… Tämä perhe siis viettää tätä kevättä varsin iloisissa merkeissä, sillä pelaajan kertoman mukaan luvassa on ainakin pieni puutarharemontti ja kenties joku lomareissu koko perheelle. Loppusumma kuulema meneekin sitten elämiseen.

MIKÄ GUNSLINGER?

Gunslinger on Play’n Go -tallin kolikkopeli, jossa seikkaillaan villin lännen tunnelmissa ja metsästetään ilmaiskierroksia, bonuksia sekä muita runsaita rahapalkintoja. Tätä peliä pelataan viidellä rullalla ja 25 voittolinjalla, ja siinä kannattaa metsästää revolverejä, hevosenkenkiä, kaktuksia, viskipulloja sekä sheriffintähtiä, jotka ovat pelin voittosymboleita. Minimipanos on 0.01 € ja maksimipanos 50 €, kun taas pelin palautusprosentti on 94 %.

Saadessasi rullille kolme viskipulloa tarkoittaa se ilmaiskierroksia, joiden aikana kaikki voittosi tuplataan. Ilmaiskierrosten lukumäärä määräytyy ruudulla näkyvien viskipullojen määrän mukaan, ja lisäksi ilmaiskierrokset voi uusia, mikäli saat vielä toiset kolme viskipulloa.

Kolme Wanted-julistetta aktiivisella voittolinjalla vie sinut bonuspeliin. Tämä johtaa kamppailuun, ja sitä varten sinun tulee ensin klikkaamalla valita itsellesi vastustaja. Kaksintaistelutilanteessa kävelet ensin autiota katua alas – kuin suoraan elokuvasta – ja kääntyessäsi vastustajaasi päin sinun tulee valita suunta hänen liikkeelleen ennen kuin ammut. Ja mikäli arvaat oikein, voitto on sinun!

Löytyypä pelistä myös kaksi progressiivista jättipottia, joiden suuruus vaihtelee ajoittain. Nämä jättipotit kasvavat koko ajan, ja lopulta jollekin onnekkaalle pelaajalle voi osua iso voitto. Tällaiseen jackpottiin pääsee kiinni, jos saa voittolinjalle viisi Jackpot-symbolia.

Ja kaikkia uhkarohkeimpia pelaajia varten rullien alta löytyy “Gamble” -nappi. Sitä voi käyttää kaikkiin voittoihin, ja tällöin voit yrittää tuplata tai nelinkertaistaa voittosi nostamalla korttia ja arvaamalla väriä tai maata.

Kokeile nyt Gungslinger-peliä Kolikkopelit.comissa!

10 000 ILMAISKIERROSTA JAOSSA JOKA PELAAJALLE

Ja kun on puhe Kolikkopeleistä, täytyy muistuttaa, että siellä vietetään parhaillaan Kevätkarkeloita! Tämä tarkoittaa sitä, että toukokuu on juuri oikea aika kerätä varastot täyteen ilmaiskierroksia. Nyt nimittäin saat yhden ilmaiskierroksen jokaista toukokuussa tallettamaasi euroa kohden, ja tarjolla on uskomattomat 10 000 ilmaiskierrosta per pelaaja! Niitä on jaossa kasinon kolmeen suosituimpaan slottiin: Jimi Hendrix, Starburst ja Gonzo’s Quest.

Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin tallettaa, ja itse päätät ilmaiskierrostesi määrän, joka siis vastaa tallettamiesi eurojen määrää. Muistathan käyttää tässä kampanjassa talletuskoodia KARKELO. Ilmaiskierrokset hyvitetään pelaajien pelitileille heti kampanjan päätyttyä 2. kesäkuuta.

Lunasta nyt ilmaiskierroksesi Kolikkopelit.com:ssa!