Viikonlopun kalastusturnauksessa 15 000 € potti!

Kalastus sopiikin täydellisesti tähän vuodenaikaan, mutta koskaan ennen se ei ole ollut niin helppoa kuin nyt – kaikki tapahtuu halutessasi nimittäin suoraan omasta mukavasta löhötuolistasi! Golden Fish Tank turnausSuomiautomaatin Golden Fish Tank -kisassa narrataan kalasaalista, tarkemmin ottaen kultakaloja, sekä isoja kolikkovoittoja Yggdrasilin samannimisessä kolikkopelissä. Ja tästä kalasaaliista kannattaakin käydä nappaamassa oma siivu, sillä palkintopotissa on yhteensä muhkeat 15 000 euroa! Lisäksi kilpailun päätyttyä kaikki osallistuneet pelaajat pääsevät vielä mukaan jännittävään arvontaan, jonka palkintona on 3 500 euroa käteistä.

Nyt puhutaan todella hauskasta ja sympaattisesta viiden rullan ja 20 voittolinjan meriaiheisesta kolikkopelistä, jonka meille siis tarjoaa Yggdrasil. Peli houkuttelee sukeltamaan raikkaan turkoosiin merenalaiseen maailmaan, jonne on piilotettu runsaasti aarteita ja ilmaiskierroksia!

TURNAUSPALKINNOT

Samantien on syytä unohtaa paikallisista kalastuskilpailuista tutut pikkupalkinnot, sillä näissä kisoissa jaetaan kahisevaa ja paljon! Ja jotta mahdollisimman moni pelaaja voitiaisiin pitää tyytyväisenä, potti jaetaan reilun hengen nimissä 50 turnauksessa parhaimmin pärjänneen pelaajan kesken seuraavasti:

  1. sija – 4 000 €
  2. sija – 2500 €
  3. sija – 1 000 €
  4. sija – 500 €
  5. sija – 250 €
  6. – 8. sijat – 150 €

9. – 15. sijat – 100 €

16. – 30 sijat – 50 €

31. – 40. sijat – 25 €

41. – 50. sijat – 10 €

MITEN OSALLISTUA

Tähän turnaukseen pääsee mukaan pelaamalla tietenkin Golden Fish Tank -peliä ennen kuin turnausaika päättyy 31. toukokuuta. Osallistumaan pääsevät kaikki ne pelaajat, jotka onnistuvat saavuttamaan pelin ilmaiskierros-moodin. Nyt sinulla on siis koko viikonloppu aikaa pyytää saalistasi!

Panoksella ei tässä kisassa ole lainkaan väliä, sillä turnauksen voittaja on se pelaaja, joka kerralla voittaa eniten kolikoita kolikkopelin ilmaiskierros-moodissa.

3 500 € ARVONTA

Lisäksi turnauksen päätyttyä Suomiautomaatti järjestää vielä kaikille osallistujille arvonnan, jossa ovat mukana kaikki ne pelaajat, jotka ovat turnausajan puitteissa päässeet ilmaiskierros-moodiin Golden Fish Tank -pelissä.

Jaossa on 3 500 euroa, ja arvonta tapahtuu niin, että kukin pelaaja pääsee klikkailemaan aarrearkkuja meren pohjassa, jolloin niistä paljastuu erisuuruisia löytöjä. Myös arvonnassa voitot jakautuvat 50 pelaajan kesken ja 3 500 eurosta saadaan puristettua ulos seuraavanlaisia voittoja:

1 x 1 000 €

1 x 400 €

1 x 200 €

6 x 100 €

11 x 50 €

30 x 25 €

Arkut löytyvät kätevästi heti turnauksen päätyttyä, kun pelaaja avaa Golden Fish Tank -pelin. Kannattaa kuitenkin muistaa käydä tekemässä tämä hetimiten , sillä arvonta on voimassa vain 48 tuntia kisan loputtua.

Ja vielä yksi hyvä uutinen: kaikki voitot maksetaan oikeassa rahassa, eikä kierrätysvaatimuksia tarvitse murehtia!

Pelaa nyt Golden Fish Tankia ja osallistu turnaukseen!