Viikon 13 peliuutuudet kootusti

Alan suuret toimijat esittelivät viikolla 13 poikkeuksellisen paljon uutuuspelejä. Kokeilimme jo aiemmin NetEntin Wilderland-peliä, mutta tässä artikkelissa otamme lyhyen katsauksen muihin viime viikon uutuuspeleihin.

Viikon 13 peliuutuudet kootustiMultifly (Yggdrasil)

Nimensä mukaisesti Yggdrasilin uutuuspeli tarjoaa rajattomia voittokertoimia, jotka mahdollistavat jopa 10000-kertaiset voitot. Viidakkoteemaisessa pelissä seikkailevat tulikärpäsiä pyydystävät kameleontit, jotka saaliin voittoisan kierroksen jälkeen napatessaan nostavat voittokerrointa – samalla yksi voittosymboleista muuttuu Wild-symboliksi. Kameleontti löytyy putoavilla kuvakkeilla varustetun 5×3-pelin jokaisen rullan yläpuolelta, ja jokaisen kameleontin tarjoama kerroin kasvattaa pelaajan voittoja. Tavallisessa pelissä kerroin nollautuu joka kierroksen jälkeen, mutta kolmella Scatter-symbolilla käynnistyvät ilmaiskierrokset säilyttävät kertoimet, mikä mahdollistaa mahtavat voitot!

Viikon 13 peliuutuudet kootustiSticky Joker (Play’n GO)

Play’n GO on ollut ahkerana ja 3×3-peli Sticky Joker on jo pelitoimittajan kymmenes julkaisu tänä vuonna. Kyseessä on melko yksinkertainen, mutta hauska peli, jonka idea on hyvin toimiva. Kuten nimestä voi päätellä, jokerit ovat Wild-symboleita, jotka jäävät paikoilleen rullille käynnistämiensä uudelleenpyöräytysten ajaksi. Uudelleenpyöräytyksiä saa niin monta kuin jokerisymboleita rullilla on. Neljällä tai useammalla Wild-symbolilla käynnistyy kerroinpyörä, joka tarjoaa maksimissaan 10-kertaiset voitot.

Viikon 13 peliuutuudet kootustiWild West Gold (Pragmatic Play)

Pragmatic Playn Gold-sarjan uusin peli vie pelaajat etsimään rikkauksia Villin Lännen erämaakaupunkiin. 5×4-pelin Wild-symbolit tarjoavat satunnaisen kertoimen aina viiteen asti ja kolme Scatter-symbolia käynnistää ilmaiskierrokset. Ilmaiskierrosten aikana Wild-symbolit pysyvät paikoillaan rullilla ja mahdollistavat jopa 10000-kertaisen voiton!

 

 

Viikon 13 peliuutuudet kootustiCrystal Crater (Radi8 Games)

Tämä, erityisesti mobiililaitteille suunniteltu 5×4-kolikkopeli ei ainakaan kärsi ominaisuuksien puutteesta. Pelin Random Wild -ominaisuus käynnistyy, kun pelaaja saa vähintään kolme scatter-symbolia. Tällöin pelaaja nappaa yhden lukuisista ilmaiskierros- ja Wild-symbolien yhdistelmistä. Pelin Stacked Diamond Wilds -ominaisuus yhdistettynä Random Wilds-ominaisuuteen voi tuoda suorastaan massiivisia voittoja. Pelatessaan pelaaja kerryttää pelin bonusrahaa, jolla voi ostaa peliin erilaisia bonusominaisuuksia tai yllätyslaatikoita.

Viikon 13 peliuutuudet kootustiVault of Anubis (Red Tiger)

Uusi Vault of Anubis vie pelaajan syvälle Anubiksen aarrekammioon. Red Tigerin 7×6-slotti putoavin kuvakkein tarjoaa pelaajille panokseen nähden jopa 5000-kertaisia voittoja. Ylimmällä rivillä on ilmaiskierrosmittari, joka käynnistää ilmaiskierrokset, kun pelaaja saa neljä Vault Spins -symbolia. Ilmaiskierroksilla saadut voitot kasvattavat voittokerrointa, joten pelaajalla on mahdollisuus todella mukaviin voittoihin. Pelin muihin ominaisuuksiin kuuluvat esimerkiksi kookkaat supersymbolit.

Viikon 13 peliuutuudet kootustiKingdoms Rise: Scorching Clouds (Playtech)

Playtechin Kingdoms Rise -sarjan kuudes peli Scorching Clouds on täynnä upeita ominaisuuksia oleva 5×5 -kolikkopeli putoavin kuvakkein. Tuttujen Kingdoms Rise -ominaisuuksien lisäksi pelaaja saa nauttia Empress- tai Knight-ilmaiskierrosten valittavasta volatiliteetista, muuttuvusta symboleista, laajenevista Wild-symboleista ja uudelleenpyöräytykset laukaisevista lohikäärmeen munista.

Viikon 13 peliuutuudet kootustiGhostly Towers (Greentube)

Greentuben kummitusteemainen 5×3-slotti Ghostly Towers tarjoaa pelaajalle runsaasti maukkaita ominaisuuksia. Pelin päähenkilö, Pierre-kummitus voi laukaista yhden kolmesta ominaisuudesta: Hän saattaa muuttaa jopa 15 symbolia Wild-symboliksi, lisätä peliin jopa 20x-kertoimen tai korvata yhden tai useamman symbolin voittavalla symbolilla. Tavalliseen tapaan peliin kuuluu myös ilmaiskierroksia.

 

Viikon 13 peliuutuudet kootusti777 Heist (Red Rake Gaming)

Red Raken uutuuspelissä ollaan museon ryöstöpuuhissa ja tähtäimessä on Leonardo da Vincin kuuluisa Mona Lisa. 5×5-slotin symbolit ovat putoavia, mutta kentältä poistuneiden tilalle ei putoa uusia symboleita. Pelin ominaisuuksiin kuuluvat satunnaisesti aktivoituvat symbolien vaihtaminen, Wild-symbolien pudottaminen ja symbolien tuhoaminen sekä voittojen mukaan nousevat kertoimet. Kun peliketntän saa täysin tyhjäksi Wild-symboleita lukuun ottamatta, käynnistyvät ilmaiskierrokset. Ilmaiskierrosten aikana kertoimet eivät nollaudu, jokainen voitoton pelattu kierros aktivoi satunnaisominaisuuden ja pelikentän tyhjentämisestä pelaaja voittaa panoksensa 100-kertaisena.

Viikon 13 peliuutuudet kootustiStartup Valley (True Lab)

True Labin uutuuspelin teema on vähintäänkin mielenkiintoinen. Se, kuinka hahmoina toimivat merenelävät liittyvät startup-yrityksiin, jää hieman epäselväksi, mutta se ei himmennä makeilla ominaisuuksilla varustetun pelin vetovoimaa. 5×3-pelin kunkin rullan alla on yksi hahmoista. Hahmoilla on omat ilmaiskierroksensa, jotka käynnistyvät, kun kyseisen hahmon kokemusmittari täyttyy. Kullakin hahmolla on oma erikoisosaamisensa (esim. Wild-symbolit ja kertoimet), joka aktivoituu hahmon ilmaiskierroksissa.

Pelin erikoisuus on kuitenkin IPO-ilmaiskierrokset, joiden aikana hahmojen erikoisominaisuudet aktivoituvat satunnaisesti tuoden pelaajalle mahtavia voittoja. Tavanomaista ei ole sekään, että jos pelaaja kyllästyy odottamaan ilmaiskierrokset aktivoivia Scatter-symboleita, voi hän käynnistää ilmaiskierrokset rahalla.

Viikon 13 peliuutuudet kootustiGods of Death (Stakelogic)

Egypti tuntuu olevan pelintarjoajien ehtymätön ideoiden runsauden sarvi, ja pelaaja pääsee matkalle muinaiseen Egyptiin jo toisessa uutuuspelissä, eli Stakelogicin Gods of Deathissä. 5×3-slotin ominaisuuksiin kuuluvat mm. kolmosrullalla laajeneva Wild-symboli, joka käynnistää uudelleenpyöräytykset sekä symboleita kopioiva tornado. Kolmella Scatter-symbolilla käynnistyvät puolestaan ilmaiskierrokset, joiden aikana käytössä on jälleen uusia jännittäviä ominaisuuksia, kuten kaikkien rullien muuttaminen Wildeiksi – sekä luonnollisesti mahtavat voitot!

Viikon 13 peliuutuudet kootustiMonster Pop (Betsoft)

Selviä Reactoonz-vaikutteita sisältävän Betsoftin putoavilla symboleilla varustetun uutuuspelin erikoisuus on pelialueen koon muuttuminen välillä 5×5 – 13×13. Laajenemisen käynnistää Monster Cloner -symboli, joka levittää pelialuetta joko pysy- tai vaakasuunnassa tai molemmissa. Hauska peli on muutoin periaatteessa varsin yksinkertainen, ja muihin ominaisuuksiin kuuluvat Wild-symbolit ja ilmaiskierrokset. Suurin mahdollinen voitto on 1921 kertaa panos.

Viikon 13 peliuutuudet kootustiMiami Bonus Wheel (Kalamba)

Värikkäitä neonvaloja tarjoilevan 3×3-slotin erikoisuus on Bonus Wheel, josta voi voittaa rahapalkintojen lisäksi ilmaiskierroksia. Ilmaiskierrosten aikana kertoimen sisältävät ja tavalliset Wild-symbolit pysyvät paikoillaan rullilla, mikä tarkoittaa merkittävästi parempia voitonmahdollisuuksia. Kalamballe tyypilliseen tapaan Bonus Wheel-ominaisuuden voi käynnistää myös rahalla. Suurin mahdollinen voitto on 7048 kertaa panos.

Suomalaisille parhaat netticasinot uutuuspelien kokeilemiseksi löydät luonnollisesti Ilmaiskierroksia.infosta!