Veikkauksen peleihin lisärajoituksia

Veikkauksen peleihin lisärajoituksiaSisäministeriön 28. huhtikuuta 2020 antaman asetuksen mukaisesti Veikkauksen ”nopeatempoisiin” peleihin asetetaan toukokuun alusta alkaen tappioraja. Rajoitukset koskevat nettiarpoja, kolikkopelejä, e-Bingoa, Tähdenlentoa sekä pöytäpelejä pokeria lukuun ottamatta. Rajoitusten tarkoituksena on sisäministeri Maria Ohisalon mukaan ehkäistä rahapelaamisen mahdollisia haittoja poikkeusoloissa.

Uusi raja on 500€ kuukaudessa sekä 500€ päivässä – toisin sanoen, jos pelaaja häviää päivän aikana 500€, ei hän pääse pelaamaan koko kuukauden aikana. Aiemmin rajat ovat olleet 2000€ kuukaudessa ja 1000€ päivässä.

Veikkauksen peliautomaattien ja fyysisten pelipaikkojen sulkeminen ei yhtiön mukaan ole juuri näkynyt siirtymänä verkkopelaamiseen. Ministeriössä arvioidaan, että osa pelaajista voi siirtyä Manner-Suomen ulkopuolisille toimijoille rajoitusten seurauksena.

Ministeriön päätöksellä madalletut rajat ovat voimassa 30. syyskuuta 2020 saakka. Veikkaus myös lopettaa arpojen lisäarvontojen suorittamisen toistaiseksi. Arpoja kuitenkin kerätään, mutta arvonnat suoritetaan rajoitusten poistamisen jälkeen.

Parhaat vaihtoehdot Veikkauksen peleille löydät täältä!