Uutuuspeli Skulls of Legend – Jaossa 3 650 € potti!

Pelinvalmistaja iSoftBetiltä on tällä viikolla tullut ulos uusi kolikkopeli nimeltään Skulls of Legend. Tätä merirosvoteemaista slottia pelataan viidellä kiekolla ja 30 voittolinjalla ja parhaimmillaan SuomiVegas 240x180siitä pystyy keräämään itselleen jopa 45 000 kolikon jackpotin. Peli imaisee sinut mukaansa jännittävään piraattiseikkailuun, josta korkealaatuinen grafiikka tekee varsin todentuntuisen. Kiekoilla pyörii kaikkea merirosvoelämään liittyvää kuten muun muassa papukaija, kanuuna ja tietysti itse piraatti.

Kristallinen pääkallo on pelin jokeri eli laajentuvat wild-symboli, ja niitä kannattaa pidellä silmällä, sillä ne tarjoavat todella mukavia voittoja. Toinen tärkeä symboli on purjelaiva, joka toimittaa scatterin virkaa ja vie sinut jännittäville ilmaiskierroksille. Pelissä on useita erilaisia ilmaiskierrosominaisuuksia ja parhaassa tapauksessa voit saada jopa 15 spinniä kerralla sekä satunnaisen määrän wildeja kiekoille.

Piraatti on rullien arvokkain symboli ja kun saa kerättyä niitä ruudulle viisi kappaletta, nappaat maksimivedolla huikeat 1 500 kolikkoa. Tämä vaihtelultaan keskitason slotti on todellinen ilo silmälle ja sen palautusprosentti on 95 %. Skulls of Legend -kolikkopeliä voi pelata yhtä hyvin puhelimella ja tabletilla kuin työpöytäversiossakin.

Tätä uutuusslottia kannattaa nyt käydä kokeilemassa SuomiVegasissa, sillä siellä pääset todellisen aarteen jäljille , kun luvassa on 3 650 euron palkintopotti! Viikonlopun yli SuomiVegasissa käydään kovaa taistelua Merirosvoturnauksessa, jossa on kaksi eri tapaa voittaa:

KERÄÄ PISTEITÄ JA VOITA

Kilpailuun pääset mukaan päästessäsi Skulls of Legend -pelissä vähintään yhdelle neljästä ilmaiskierrostasosta. Kuten jo nimestä voi päätellä, kilpailussa kerätään pisteitä ja niitä kertyy ilmaiskierrostason mukaan seuraavasti:

Rum Barrel Free spins – 7 pistettä

Compass Free Spins – 10 pistettä

Storm Free Spins – 14 pistettä

No Quarter Free Spins – 15 pistettä

Voittaja napaa tässä kisassa tonnin (1 000 euroa), kakkoseksi sijoittunut 500 euroa ja kolmanneksi paras 250 euroa.

PÄÄKALLONMETSÄSTYS

Päästäksesi mukaan tähän kilpailukategoriaan sinun tulee saada aktivoitua laajeneva wild-symboli eli edellä mainittu kristallinen pääkallo. Myös tässä keskitytään pisteiden keräämiseen ja joka kerta saatuasi aktivoitua rullille wild-symbolin keräät itsellesi yhden pisteen. Kolme eniten pistettä kerännyttä pelaaja palkitaan seuraavasti: 1. Sija 1 000 €, 2. Sija 300 € ja kolmas sija 200 €.

Kaiken edellä mainitun lisäksi kampanjan jokaisena päivänä jaossa on 150 €! Ne jaetaan niille kolmelle pelaajalle, jotka ovat pelanneet eli kierrättäneet eniten kyseisen päivän aikana.

Sinulla on nyt reilu viikonloppu aikaa nauttia tästä uutuuspelistä ja sen eduista, sillä Skulls of Legend -kampanja päättyy 12. syyskuuta klo 23.59. Palkintojen jako puolestaan tapahtuu 14. syyskuuta. Kannattaa myös huomioida, että käteispalkinnot ovat bonusrahaa, joka tulee kierrättää vähintään yhden kerran kasinon peleissä ennen kuin rahoja voi nostaa.

Mene nyt SuomiVegasiin ja lunasta osuutesi 3 650 € potista!