Uusi peli: That’s Rich!

Uusi peli: That’s Rich!Play’n GO:n uutuuspelissä That’s Rich pelaaja pääsee nauttimaan jetset-elämäntyylistä ja siihen liittyvistä herkuista. Musiikki on poimittu catwalkin salamavalojen loisteesta ja symboleissa vilisee luksusjahteja, lifestyle-lehtiä sekä kartanoita.

Viisrullaisessa pelissä on kymmenen kiinteää voittolinjaa ja satunnaisesti laajenevat Wild-symbolit, jotka korvaavat kaikki muut symbolit Scatteria lukuun ottamatta – Wild-symbolit saattavat olla laajenevia millä tahansa kierroksella.

Korkean volatiliteetin pelissä suurin mahdollinen voitto on 10000-kertainen panokseen nähden ja parhaat saumat isoihin voittoihin saa ilmaiskierroksilla, jotka käynnistyvät, kun pelaaja saa vähintään kolme Scatter-symbolia, jotka tarjoavat viisi ilmaiskierrosta.

Pelin upeat ominaisuudet pitävät huolen siitä, että Win Spin -ilmaiskierroksilla voittoja alkaakin ropista oikein kunnolla! Kuten nimestä Win Spin voi päätellä, pelaaja pääsee voiton makuun jokaisella ilmaiskierroksella. Ilmaiskierroksilla pelattaessa myös Wild-symbolit laajenevat aina, ja lisäksi jokainen Wild-symboli nostaa voittokerrointa aina 20-kertaiseksi saakka. Ilmaiskierrosten aikana saadut Scatter-symbolit antavat kaksi ilmaiskierrosta lisää aina kahteenkymmeneen saakka. Pelaajan ilmaiskierrosten aikana saamasta bonuskertoimesta riippumatta viimeisellä ilmaiskierroksella bonuskerroin saattaa nousta jopa kahteenkymmeneen, joten rikkaiden ja kauniiden elämäntyyli ei välttämättä ole kovin kaukana!

Play’n GO:n uutuuspeliä That’s Rich voi pelata esimerkiksi Kalevalakasinolla.