Uusi peli: Mega Masks

Uusi peli: Mega MasksRelax Gaming on esitellyt uuden Mega Masks -pelin, joka vie pelaajan syvälle Guatemalan viidakkoon. Pelin grafiikat ovat tyylikkäät ja musiikki tulee teemaa hauskasti.

5-rullaisessa pelissä on 41 kiinteää voittolinjaa ja jännittäviä ominaisuuksia. Ensimmäinen on satunnaisesti käynnistyvä Mega Symbol -ominaisuus, joka yhdistää kaksi tai useampia rullia.

Ilmaiskierrokset käynnistyvät, kun pelaaja saa bonussymbolin rulliin 1, 3 ja 5. Tällöin pelin rullat erotetaan toisistaan ja kunkin kierroksen jälkeen lentoon pyrähtävät tulikärpäset poistavat satunnaisesti rullien välisiä esteitä. Kun kahden rullan välinen este on poistettu täysin, rullat yhdistyvät ja pelaaja saa kaksi ilmaiskierrosta lisää.

Pelin laidalla on Mega Bet -valikko, josta pelaaja voi vaikuttaa paitsi panokseen, myös satunnaisten tapahtumien useuteen: suuremmalla panoksella satunnaisten tapahtumien esiintymistiheys kasvaa. Ilmaiskierrosten käynnistyessä korkeampi Mega Bet -taso tarkoittaa myös, että rullien välisiä esteitä poistetaan jo lähtökohtaisesti, joten pelaajalla on korkeammalla tasolla entistä parempi mahdollisuus suuren voiton nappaamiseen. Mega Bet -tasosta riippuen pelin palautusprosentti on 96,21-96,41%.

Kuten Relax Gamingiltä sopii odottaa, on Mega Masks laadukas ja hauska kolikkopeli, jonka komeat grafiikat ja hienot ominaisuudet tarjoavat taattua peliviihdettä – puhumattakaan mainioista voitonmahdollisuuksista!

Mega Masks -peliä voit pelata esimerkiksi Wildz Casinolla.