Uusi peli: Dawn of Egypt

Uusi peli: Dawn of EgyptMuinaisesta Egyptistä vaikutteita imevät pelit jatkavat voittokulkuaan, ja kyllähän Egyptin mytologiassa riittääkin, mitä ammentaa. Teeman uusin tulokas on Play’n GO:n Dawn of Egypt.

Dawn of Egypt vie pelaajan sivilisaation syntyaikoihin, Ra-jumalan hallitsemaan muinaiseen Egyptiin, jossa hän kohtaa egyptiläisen sivilisaation tuttuja elementtejä. Ankh kuvaa itse elämää, käärme ja skorpioni ovat egyptiläisen taruston pyhiä, voimakkaita eläimiä, Sekhmet on soturijumalatar ja kaikkia heitä hallitsee kaikkivaltias Ra, jonka rikkauksista pelaaja pyrkii pääsemään osalliseksi.

Viisirullaisen pelin tarkoituksena on saada vähintään kolme samaa symbolia jollekin kahdestakymmenestä voittolinjasta.

Egyptiläisestä taiteesta tuttu Ran ja kuolemattomuuden vertauskuva Scarabee on pelin wild-symboli, joka korvaa scatter-symbolia lukuun ottamatta kaikki muut pelin symbolit. Näin se tarjoaa lisämahdollisuuksia voittolinjojen syntyyn.

Dawn of Egypt sisältää kaksi scatter-symbolia, joista ensimmäinen on pyramidi. kolmella pyramidilla pelaaja käynnistää ilmaiskierrokset, joiden määrä arvotaan Wheel of God -onnenpyörällä: ilmaiskierrosten maksimimäärä on 15 kappaletta.

Ilmaiskierroksiin sisältyy eräs jännittävä ominaisuus. Jokaisella ilmaiskierroksella Ra muuttaa satunnaisen symbolin astetta voimakkaammaksi, joten tarjolla on tavallista suurempia voittoja! Lisäksi ilmaiskierroksilla tavalliset pyramidit vaihtuvat wild-pyramideiksi, joka siis toimii myös wild-symbolina.

Jos ilmaiskierroksilla saa vähintään kaksi wild-pyramidia, käynnistyy Pyramid Spins -ominaisuus. Jokaisesta wild-pyramidista paljastuu numero, joiden yhteenlaskettu summa on pelaajan saamien Pyramis Spins -kierrosten määrä. Aina, kun Pyramid Spins -kierrosten aikana saa vähintään kaksi scatter-symbolia, käynnistyvät Pyramid Spinsit uudelleen, eikä uudelleenkäynnistysten määrää ole rajattu.

Modernina pelinä Dawn of Egpyt on pelattavissa käytännössä millä tahansa laitteella. Korkean volatiliteetin pelissä voittaminen ei välttämättä ole kovin helppoa, mutta erityisesti kun Pyramid Spinseihin pääsee käsiksi, odotettavissa on todella messeviä voittoja!

Dawn of Egypt -peliä voit pelata esimerkiksi CasinoJEFEllä.