Uusi peli: Charlie Chance in Hell to Pay

Play’n GO:n uutuuspeli Charlie Chance in Hell to Pay on tyyliltään hauskan yllättävä, klassinen kolikkopeli. Mustavalkopiirretyistä ammentavan pelin (anti)sankari Charlie Chance on helvetissä Betty Boop -tyyppisen naispirun piinattavana. Ilmeisesti on siis tullut tehtyä jotakin tuhmaa.

Kyseessä on klassinen 3×3-hedelmäpeli viidellä voittolinjalla. Mustavalkoiset taustat sekä hahmot ja värikkäät rullat luovat peliin hauskaa kontrastia. Voittaakseen on saatava kolme samaa symbolia.

Wild-symboleita on sekä tavallisia että kahden ja kolmen kertoimella, ne korvaavat minkä tahansa muun symbolin, ja mahdollisesti siis lisäävät voittoon kertoimen. Päällekkäiset kertoimet myös kerrotaan keskenään, joten esimerkiksi 3x2x2-symboleilla kertoimeksi tulee 12.

Scatter-symboli on muiden symbolien yhteydessä esiintyvä naispiru, joita kolme nappaamalla käynnistyy satunnainen bonusominaisuus. Vaihtoehdot ovat rahapalkinto, uudelleenpyöräytys satunnaisin Wild-symbolein, uudelleenpyöräytys x2-, x3- tai x25-kertoimella, voiton takaava Win Spin -ilmaiskierros tai ilmaiskierrokset.

Ilmaiskierrosominaisuus alkaa kahdeksalla pyöräytyksellä ja pelin laidassa on Scatter-mittari. Kun mittariin saa kolme Scatter-symbolia, käynnistyy bonusomainaisuus uudelleen, jolloin pelaaja voi saada lisäkierrosten lisäksi muita aiemmin mainittuja bonuksia. Symboleita ei siis ilmaiskierroksilla pelattaessa tarvitse tavallisen pelin tapaan saada kolmea samalla kierroksella, vaan niitä voi kerätä useammalla kierroksella.

Pelin volatiliteetti on keskitasoa, maksimivoitto 6666 kertaa panos ja palautusprosentti oletuksena 96,23%.

Pelin teema on hauskan persoonallinen, animaatiot hienoja ja kokonaisuuden kruunaa tyyliin sopiva jazz-musiikki. Vaikka peliä kokeillessamme hieman reilummat voitot ja/tai useammin esiintyvät ilmaiskierrokset pitäisivät mielenkiintoa paremmin yllä, on Charlie Chance in Hell to Pay ehdottomasti tutustumisen arvoinen klassisten hedelmäpelien ystäville!

Pelaa Charlie Chance in Hell to Pay -peliä esimerkiksi Kalevalakasinolla!