Uusi Great Wild Elk vain LeoVegasissa!

Majesteettinen valkoinen hirvi seikkailee nyt NextGenin uutukaisessa kolikkopelissä. Great Wild Elk vie pelaajat uskomattomaan fantasiamaailmaan, jossa mystiset metsänolennot voivat Great Wild Elkpoikia sinulle uskomattomia käteispalkintoja. Ja kaikki tapahtuu todella yksikohtaiseksi ja kauniiksi suunnitellussa toisessa todellisuudessa, joka lumoaa pelaajan kuin pelaajan. Jos siis mielesi tekee hypätä mukaansatempaavaan seikkailuun taikamaailman sydämeen, nyt se on mahdollista LeoVegas-kasinossa. Haluat varmasti tietää lisää…

USKOMATTOMAN KAUNIS SLOTTI

Great Wild Elk erottuu grafiikaltaan positiivisesti edukseen monista muista perinteisistä kolikkopeleistä. Läpinäkyvien rullien takaa tausta nousee paremmin esiin – metsän siimeksiin johtava tie, jonka päässä kaukana näkyy yksi salaperäinen ja jättimäinen puu. Pelin kuvalaatu on omaa luokkaansa – kuin suoraan Disney saduista – ja pelissä voi jopa onnistua näkemään revontulianimaation täydessä väriloistossaan. Myös taustamusiikki tukee mystistä ja satumaista teemaa, jolloin kuka tahansa pelaaja jää helposti pelin lumoihin pelkällä ensivilkaisulla.

MUUTAMIA KÄYTÄNNÖN NEUVOJA

Kuten ennen minkä tahansa uuden kolikkopelin pelaamista, kannattaa aluksi perehtyä hetkeksi pelin sääntöihin ennen kuin ryhtyy spinnailemaan omilla rahoillaan. Great Wild Elk -peliä pelataan viidellä rullalla, joista näkyy kustakin aina kolme symbolia kerrallaan. Tarjolla on kymmenen voittolinjaa, jotka tosin ovat muttumattomia. Panoksen saa asetettua vasemmasta alakulmasta, kun taas oikean alakulman vihreä nuoli pistää rullat pyörimään ja toivon mukaan myös voitot poikimaan! Jokaisen voiton jälkeen saat mahdollisuuden mini-peliin, jossa sinun tulee arvata piilotetun kortin väri, ja oikealla arvauksella saat tuplattua vetosi. Arvaamalla kyseisen kortin maan, vetosi nelinkertaistuu. Väärä arvaus vie sinut takaisin pääpeliin tyhjin käsin. Mikäli haluat skipata tämän mini-pelin, voit käyttää autoplay-moodia tai autopilottia, jolloin voit vaan nauttia kauniista spektaakkelista ja nähdä kun voitot rapisevat saldoosi itsestään.

Rullien symbolit Great Wild Elk -pelissä tulevat suoraan fantasiakirjallisuudesta, ja siellä näkyy monia taruista tuttuja salaperäisiä hahmoja. Pelin halvimmat symbolit ovat erivärisiä riimuja, kun taas hieman mielenkiintoisempia ovat jo orava, käärme ja kotka. Symboleista arvokkaimpia ovat kaksi kaunista prinsessaa, joita kannattaa pitää silmällä jatkuvasti.

ERIKOISOMINAISUUDET

Kaikki nykyajan videokolikkopelit sisältävät jos jonkinlaisia erityisiä bonusominaisuuksia, joilla saadaan hieman lisämaustetta pelielämykseen. Great Wild Elk -pelissä jokaisen pelikierroksen alussa saattaa satunnaisesti esiintyä Elk Light -ominaisuus, ja mikäli olet onnekas, rullilla näkyvät riimut saattavat muuttua kotkaksi, oravaksi, käärmeeksi tai jommaksikummaksi prinsessoista. Hirvi on pelin wild-symboli, joka voi toimia jokerin tapaan ja korvata kaikki perussymbolit. Näin tapahtuessa pääset myös nauttimaan kymmenestä ilmaiskierroksesta. Mitä useampia hirviä saat ruudulle ilmaiskierroksilla, sitä enemmän voitat, jos sekaan ilmestyy myös puu-symboli. Ilmainen uudelleenpyöräytys odottaa ilmaiskierrosten päätyttyä. Pääpelissä puu-symboli toimii scatterina, eli se tietää aina isompia voittoja. Tämä uutuuspeli onkin loistava vaihtoehto kaikille niille, jotka etsivät kaunista ja tuottoisaa slottielämystä!

Mene nyt LeoVegasiin ja kokeile tätä ainutlaatuista uutuuspeliä!