Uusi Game of Thrones -peli tulossa vuonna 2020

Microgaming on ilmoittanut kehittelevänsä uutta Game of Thrones -teemaista peliä, joka esitellään myöhemmin vuoden 2020 aikana. Game of Thrones Power Stacks jatkaa Microgamingin ja HBO:n yhteistyötä, joka sai alkunsa kuusi vuotta sitten esitellyn Game of Thrones -teemaisen kolikkopelin esittelyn myötä.

Uutta peliä kehittää Slingshot Studios. Siinä tullaan näkemään Game of Thronesin maailman tärkeimpiä hahmoja, jotka vievät pelaajan uudelle matkalle Westerosin halki.

”Game of Thrones on kerännyt vankan fanikannan lisäksi uskomattoman määrän mediahuomiota. On upeaa jatkaa yhteistyötä HBO:n kanssa ja luoda uusi Game of Thrones -kolikkopeli, joka kunnioittaa brändin valtavaa suosiota. Sarjan tekijöiden tavoin teemme parhaamme toimittaaksemme korkealaatuisen ja runsaasti ominaisuuksia sisältävän kolikkopelin, joka on kunniaksi sarjalle”, kertoo Microgamingin kaupallinen johtaja Jean-Luc Ferriere.

Game of Thrones on yksi maailman suurimmista viihdebrändeistä. Koko maailman valloittanut TV-sarja on kerännyt sadoittain ehdokkuuksia ja palkintoja, kuten 160 Emmy-ehdokkuutta ja 59 voittoa sekä seitsemän Golden Globe -ehdokkuutta ja yhden voiton kahdeksan tuotantokauden aikana. Sarjan kahdeksas tuotantokausi oli ennennäkemättömän suosittu. Kahdeksannen kauden päätösjaksolla oli huimat 19,3 miljoonaa katsojaa HBO:n alustoilla. Sarja on myös poikinut runsaan lisensioitujen tuotteiden perheen, johon sisältyy myös Microgamingin alkuperäinen Game of Thrones -slotti.