Unibet ja jalkapallon MM-kisat 2018!

Parin viikon päästä urheilun ystäviä aletaan hemmottelemaan oikein urakalla. Joka neljäs vuosi Jalkapallon MM-kisat 2018 - Unibetjärjestettävät jalkapallon MM-kisat alkavat ja jatkuvat aina heinäkuun puoleenväliin saakka. Kisat järjestetään tänä vuonna Venäjällä. Neljä vuotta sitten Brasiliassa järjestetyt kisat päättyivät Saksan voittoon ja se on myös yksi tämän vuoden suurimmista voittajasuosikeista. Unibet on yksi rahapelejä tarjoavien yritysten kärkinimistä maailmassa. Se perustettiin vuonna 1997 ja on yksi alan pioneereista. Unibet tarjoaa sivuillaan mahdollisuuden vedonlyöntiin, kasinopeleihin, nettipokeriin ja bingoon. Sivut ovat täysin suomenkieliset, asiakastuki on suomenkielistä, voitot verovapaita, rahansiirto suomalaisille sujuvaa ja pelitarjonta huikea. Verrattuna esimerkiksi Veikkauksen tarjontaan, puhutaan selvästi paremman palautusprosentin omaavista peleistä.

Jalkapallon MM-kisojen kunniaksi Unibet tarjoaa uusille asiakkailleen mahdollisuuden lyödä vetoa maailmanmestarista. Mikä tärkeintä, uusi asiakas saa huikean kertoimen 20, kun hän valitsee suosikkinsa kuudesta ennakkosuosikista – Espanja, Brasilia, Saksa, Belgia, Argentiina sekä Ranska. Maksipanos vedolle on 5€, jolloin uusi asiakas saa oikein veikatessaan siis 100€ potin. Voitto tulee puhtaana käteisenä ja siinä ei ole mitään kierrätysvaatimusta. Kannattaa myös muistaa, että Unibet tarjoaa tuhansia eri kertoimia jokaiseen kisojen otteluun todella kilpailukykyisin kertoimin.

Jyrääkö Saksa jälleen? Kirkastaako Argentiina Messin johdolla hopean kullaksi? Entä Brasilia ja Neymar – riittääkö eväät? Entä miten kovat eurooppalaiset Ranska ja Belgia kestävät pitkän juoksun kohti mestaruutta? Jos et jo ole Unibetin asiakas, nyt on mainio syy liittyä mukaan. Markkinoiden yksi parhaista paikoista rahapelien ystäville, ei taatusti jätä ketään kylmäksi. MM-kisat ovat joka neljäs vuosi ja jännittäviä otteluita on mukava boostata vedonlyönnin keinoin – voit joka luottaa onneesi, tai napata suuret voitot vankalla tietämyksellä joukkueiden oikeista voimasuhteista. Lähde siis mukaan jännittämään!

Rekisteröidy Unibetille ja lyö vetoa jalkapallon vuoden 2018 mestarista!