Unibet ja Jääkiekon MM-kisat 2019!

Jääkiekon MM-kisat ovat jokavuotinen karnevaali, joka iskee suomalaisiin kuin miljoona volttia. Tänä vuonna, eli 2019 Jääkiekon MM-MM-Jääkiekko 2019kisat järjestetään normaalia myöhemmin (10-26.5) ja ne pelataan Slovakiassa. Pelipaikkoina toimivat Bratislava ja Kosice. Suomen tämän vuoden joukkue on ennakolta aavistuksen kevyt, sillä moni NHL-ammattilaisistamme on estynyt tulemaan eri syiden takia. Muiden maiden alustavat listat taas ovat todella vahvan oloisia, joten tänä vuonna Suomelta vaaditaan todellista venymistä, mikäli halutaan taistella mitaleista. Suomen vahvuutena on kuitenkin viime vuosina ollut kurinalainen joukkuepeli sekä hyvä pelijärjestelmä. Katsotaan, millaisen kokonaisuuden mestarivalmentaja Jukka Jalonen on saanut taikinoitua kasaan.

Unibet on yksi maailman merkittävimmistä peliyhtiöistä ja se tarjoaa luonnollisesti vahvan kattauksen herkkuja sekä uusille, että vanhoille asiakkailleen. Unibet aloittaa jääkiekon MM-kisoihin valmistautumisen uusille asiakkaille suunnatulla tarjouksella, jossa Unibetin uusi asiakas palkitaan 5€ ilmaisvedolla jokaiseen Suomen seitsemään alkulohkon peliin (5€ x7 ilmaisvetoa). Ilmaisvedot saa aktiiviseksi, lyömällä 10€ vedon ennen kampanjan päätösaikaa, joka on 9.5, kello 23:59. Ilmaisvedot maksetaan asiakkaan tilille viimeistään 14:00 jokaisena pelipäivänä, kun Suomi pelaa. Ilmaisveto on käytettävissä vain kunkin päivän Suomen peliin (Pre- ja LIVE-vedot).

Unibet tarjoaa hurjan määrän eri pelivariaatioita jääkiekon MM-kisoihin ja tämän uusille asiakkaille suunnatun tarjouksen lisäksi on uusia tarjouksia luvassa, kun kisat saadaan todella käyntiin 10.5. Lähden Unibetin mukaan jännittämään jääkiekkokauden huikeaa päätösturnausta ja nappaa itsellesi hieman jännitettävää peleihin vedonlyönnin kautta, toivotaan leijonille hienoa turnausta!

Klikkaa itsesi Unibetin Jääkiekon MM-lätkähuumaan!