Toukokuun suosituimmat kolikkopelit Suomessa

Toukokuun suosituimmat kolikkopelit SuomessaSuomen suosituimpien kolikkopelien toukokuun lista pysyy kärjen osalta hyvin samankaltaisena. Kärkiviisikossa ainoa ero on Starburstin nousu piikkipaikalle ohi Book of Deadin. Book of Dead ja Starburst ovat pidelleet kärkipaikkoja jo pidemmän aikaa vaihdellen vain aika-ajoin keskinäistä sijoitustaan.

Toukokuun uutuusjulkaisuista listalle ylsi vain sijan 8 asteekkiteemainen Aztec Spins. Toiseksi korkeimmalle sijoittunut uutuus on sijalta 12 löytyvä Play’n GO:n Charlie Chance in Hell to Pay.

Kärkiviisikon takana Piggy Riches nosti sijoitustaan – ennen toukokuuta julkaistuista vuoden 2020 uutuuspeleistä vain se on onnistunut vakiinnuttamaan paikkansa kärkikymmenikössä. Myös kaikki viime kuun uutuudet putosivat top-10-listalta. Muista peleistä Fire Joker on hienoisessa nousussa ja viime kuussa takaisin kärkikymmenikköön noussut Wolf Gold puolestaan lievässä laskussa. Myös toukokuussa nähdään listalle palaava peli, kun Legacy of Dead sijoittuu yhdeksänneksi.

Slotcatalog laatii listauksensa Suomen markkinoilla olevien netticasinoiden peliaulojen pelijärjestyksen perusteella, joten listaus on lähinnä viitteellinen. Siitä huolimatta se tarjoaa kiinnostavan näkymän peleihin ja niiden suosioon.

Suomen top-10 kolikkopelit toukokuussa 2020:

  1. Starburst (NetEnt)
  2. Book of Dead (Play’n GO)
  3. Bonanza (Big Time Gaming)
  4. Gonzo’s Quest (NetEnt)
  5. Reactoonz (Play’n GO)
  6. Piggy Riches (Red Tiger)
  7. Fire Joker (Play’n GO)
  8. Aztec Spins* (Red Tiger)
  9. Legacy of Dead (Play’n GO)
  10. Wolf Gold (Pragmatic Play)

*Julkaistu toukokuussa 2020