Suomi otti helpon voiton Ranskasta! – MM 2019

Jääkiekon MM-kisat jatkuivat Suomen osalta tutuissa merkeissä. Leijonat ottivat totuttuun tapaansa varman voiton, ilman mitään Suomi - Ranska - MM-Jääkiekko 2019hienosteluita. Vaikka numerot olivatkin urakan jälkeen ainoastaan 3-0, oli Suomi aivan ylivoimainen ottelussa, eikä jättänyt mitään sattuman varaan. Toki on myös todettava, että maalinteosta voi näillä otteilla tulla vielä ongelma, kun tosipelit alkavat.

Itse ottelusta ei siis juurikaan jälkipolville sanottavaa jäänyt, sillä Suomi teki vain tarvittavan ja pelasi todella kurinalaisesti – joissain kommenteissa Suomen peliä kuvailtiin jopa konemaiseksi ja tylsäksi, sitähän se valitettavasti jossain mielessä olikin. Ranskan osalta on todettava, että joukkueen kultainen sukupolvi alkaa ikääntymään ja tulevaisuus ei näytä kovinkaan valoisalta. Ei kuitenkaan tarvitse mennä kuin kaksi vuotta ajassa taaksepäin ja muistella, kuinka Ranska kaatoi Suomen tylyn esityksen jälkeen kotikisoissaan 5-1.

Saksa-ottelu tiistaina – Suomella panoksena lohkovoitto!

Suomi päättää alkulohkonsa tiistaina ottelulla Saksaa vastaan. Ottelun merkitys on kasvanut kisojen myötä, sillä voitolla tuosta ottelusta Suomi voittaa alkulohkonsa. Näillä näkymillä se tarkoittaisi sitä, että Suomi pystyisi välttämään puolivälierissä kivikovat Ruotsin ja Venäjän, nämä kaksi joukkuetta ovat monien papereissa suurimmat suosikit aina mestaruuteen saakka. Jos siis alkulohkon loput ottelut menevät odotetusti, saisi Suomi vastaansa luultavasti Sveitsin, joka on varmasti helpoin vastus neljästä jatkajasta – olkoonkin, että Suomen materiaali on lähtökohtaisesti Sveitsinkin kanssa varsin samalla viivalla. Ei kuitenkaan mennä asioiden edelle, sillä huominen Saksa-ottelu ei ole mikään läpihuutojuttu.

Saksa on pelannut varsin odotetut kisat. Joukkuehan on suomalaisvalmennuksessa, kun päävalmentajana toimii takavuosien huippupakki Toni Söderholm. Lisäksi Söderholmin mentorina toimii kokenut valmentajakettu Kari Jalonen. Saksan joukkueessa on enemmän NHL-vahvistuksia kuin Suomella, joten senkään suhteen ei auta liikaa aliarvioida Saksaa. Joukkueen ehdoton tähtipelaaja on Edmonton Oilersin tehohyökkääjä Leon Draisaitl, jonka kanssa Suomelle tulee varmasti hikinen iltapuhde.

Unibet ja Suomi-peli

Unibet tarjoaa jälleen Suomen otteluun asiakkailleen ilmaistarjouksen, joka kannattaa ehdottomasti käydä tarkistamassa. Tätä kirjoittaessa tarjousta ei ole vielä avattu, mutta se on saatavilla viimeistään pelipäivänä – tarjous kannattaa siis hyödyntää, edut ovat todellakin ilmaisia. Kannattaa myös muistaa, että Unibetin asiakkaat voivat katsoa kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut Unibet TV:n kautta veloituksetta.

Unibetin päivitettyihin kertoimiin!