Play’n GO:n uusi peli: Coywolf Cash

Yksi suurimmista pelintarjoajista, Play’n Go on esitellyt uuden 5-rullaisen Coywolf Cash -kolikkopelin. Pelin teema rakentuu Pohjois-Amerikan luonnosta löytyvien kojoottisusien ympärille.

Kojoottisudet ovat kojoottien ja susien risteymiä, jotka ovat tyypillisesti kooltaan susia pienempiä, mutta kojootteja suurempia. Ne ovat erittäin neuvokkaita ja sopeutumiskykyisiä eläimiä, jotka ovat onnistuneet nousemaan ravintoketjun huipulle muuttuvissa olosuhteissa.

Kojoottisudet asuvat Pohjois-Amerikan metsissä, ja niiden elinympäristö näkyy pelin ulkoasussa. Metsäteemaisissa grafiikoissa vilisee nimieläimen lisäksi muun muassa ahmoja, ilveksiä ja kettuja.

”Haluamme aina vangita pelin keskeisen teeman sen ulkoasuun. Esimerkiksi Rainforest Magic tarjoaa värikästä, trooppista tunnelmaa. Kojoottisuden kaltaiseen erikoiseen ja kiehtovaan eläimeen perustuvan pelin suunnittelu oli todella hauskaa – ei minulla ollut hajuakaan siitä, mitä ne ovat ennen kuin saimme idean käyttää niitä pelin teemana! Pelin mukaansatempaava ulkoasu heijastaa kojoottisusien elinympäristöä ja luontoa. Mielestämme pelin tulisi tarjota pelkän ajanvietteen lisäksi elämyksiä, ja meille se on pelien suunnittelua ohjaava periaate”, kertoo Play’n GO:n toimitusjohtaja Johan Törnqvist.
Coywolf Cash -peliin voi tutustua nettipelialan suurimmassa tapahtumassa, Lontoon ICE-messuilla. Voit myös pelata sitä esimerkiksi Kalevalakasinolla.