NetEnt – Wild Wild West: The Great Train Heist

Samaan aikaan kun uusia netticasinoita avataan kovaa vauhtia, on myös uusia pelituottajia saapunut markkinoille. Kilpailu kovenee myös pelitarjonnan puolelta, mutta yksi asia pysyy ja paranee NetEnt - Wild Wild West: The Great Train Heist– NetEnt. Monien rahapelien ystävien sydämen klassikkopeleillään (Gonzo’s Quest, Starburst, Jack and the Beanstalk, Twin Spin ja Guns N’ Roses vain muutamia mainitaksemme) sulattanut peliyhtiö on tarjonnut uusia pelejä tasaisen varmaan tahtiin. Kiireisen vuoden 2016 jälkeen on vuosi 2017 aloitettu kahdella julkaisulla – Joker Pro sekä Divine Fortune. Nyt on vuorossa seuraava uutuus eli Wild Wild West: The Great Train Heist.

Wild Wild West: The Great Train Heist vie nimensä mukaisesti pelaajat villiin länteen. Junien ryöstäminen oli tuohon aikaan varsin suosittua rikollisten toimesta ja tähän pelin teema keskittyykin. Pelin grafiikka on tyylikään sarjakuvamaista kuvitusta ja musiikki sekä äänet tuovat todella autenttisen vaikutelman villistä lännestä. Itse peli on perinteinen viiden rullan slotti, jossa on kymmenen voittolinjaa. Pelin merkkeinä toimivat tyylittelyt korttipakan maat, neljä erilaista sankarihahmoa sekä kolme erikoismerkkiä. Erikoismerkkeinä pelissä toimivat aarrearkku, jonka avulla pelaaja voi päästä bonuspeliin. Seiskamerkki, jonka avulla pelaaja voi saavuttaa ilmaiskierroksia – kolmella 10, neljällä 20 ja viidellä peräti 30 ilmaiskierrosta. Kolmas erikoismerkki on tietysti Wild, joka korvaa kaikki muut merkit, paitsi erikoismerkit.

Kolmella aarrearkulla pelaaja voittaa bonuspelin, jossa hän voi valita yhden arkuista. Bonuspeli on varsin yksinkertainen, sillä pelaaja voittaa arkusta löytämänsä rahasumman. Ilmaiskierrosten osalta pelaaja saa lisäboostina neljä kappaletta erilaisia wild-merkkejä. Yksi on normaali, toinen tarjoaa voitot linjalle osuessaan kaksinkertaisena ja kaksi muuta ovat levittyviä wildeja. Se, mitä wild-tyyppiä ilmaiskierroksilla käytetään, arvotaan aina ennen ilmaiskierrosten alkua.

NetEnt pelitarjonta on jo pitkään ollut erittäin laadukasta, eikä Wild Wild West: The Great Train Heist tee tähän poikkeusta. Toki on helppo todeta, että itse peli on varsin perinteinen, eikä tuo mitään varsinaista uutta pelimarkkinoille. Toisaalta on taas helppo nopeasti huomata, että peli on erittäin sujuvasti toteutettu ja se vie pelaajan nopeasti mukanaan. NetEntin pelien suurin hienous onkin niiden kohtuullisen yksinkertaisen rakenteen takaa löytyvä loistava toiminnallisuus ja hienosti suunniteltu paketti, joka tekee pelaamisesta välitöntä ja mukavaa. Wild Wild West: The Great Train Heist on hyvä peli ja pitää NetEntin lippua korkealla. Seuraavaksi jäämmekin odottelemaan seuraavaa uutuutta, joka on maaliskuun 21. päivä markkinoille tuleva Jungle Spirit: Call of the Wild. Tuossa pelissä siirrytään villistä lännestä viidakkoon ja villieläimien pariin.

Pelaa uutta Wild Wild West: The Great Train Heist-peliä jo tänään!