NetEnt-uutuus – Warlords: Crystals of Power

NetEnt on ollut erittäin tuottelias uusien pelien suhteen tänä vuonna ja sen julkaisut ovatkin saaneet kiitosta jatkuvalla syötöllä. NetEnt ei kuitenkaan ole jäänyt paistattelemaan onnistuneiden NetEnt - Warlords Crystals of Powerpeliensä myötä, vaan laadukkaita uutuuksia tulee koko ajan. Loppuvuoden helmenä se tuokin markkinoille tummanpuhuvan Warlords: Crystals of Power – pelin, jonka julkaisuajankohdaksi on määritelty 24.11. NetEnt on sementoinut oman tonttinsa alan eräänä johtavista videokolikkopelien valmistajista ja tämän vuoden teemoina olleet Rock’n Roll ikonit (Mötorhead, Guns N’ Roses ja Jimi Hendrix) olivat kaikki erinomaisia pelejä, kun tähän lisää vielä muut laatupelit tämän vuoden puolelta (Drive: Multiplier Mayhem, Theme Park: Tickets of Fortune, Aloha! Cluster Pays, Football: Champions Cup, When Pigs Fly ja Fairytale Legends: Red Riding Hood) voidaan puhua hienosta vuodesta NetEntin osalta.

Warlords: Crystals of Power -esittely

Warlords: Crystals of Power vie pelaajat siis tummanpuhuvaan ja sotien runtelemaan entisaikojen maailmaan. Sodat ovat jatkuneet jo pitkään ja jäljellä on enää kolme sotapäällikköä, jotka taistelevat olemassa olevista rikkauksista. Samurai, Papitar ja Barbaari ovat pelin pääsankareita ja pelin ideologian mukaisesti jokaisella on erilaiset ilmaiskierrokset ja satunnaiset wildit.

Itse peli on viiden rullan ja 30-voittolinjan peli, jossa normaalien merkkien lisäksi on mukana pääsankarien koko rullan täyttävät merkit, wildit, sekä eriväriset scatterit – punainen Samuraille, vihreä Papittarelle ja sininen Barbaarille.

Scatterien avulla voi pelaaja voittaa kolmenlaisia erilaisia ilmaiskierroksia – Barbaarin ilmaiskierroksia pelaaja saa jokaisesta saadusta Scatterista kolme, eli minimissään yhdeksän ilmaiskierrosta. Barbaarin ilmaiskierrosten aikana jokainen uusi scatter lisää ilmaiskierrosten määrää kolmella. Papittaren ilmaiskierroksia pelaaja saa seitsemän kappaletta ja jokaisesta scatterista ilmaiskierrosten voiton yhteydessä pelaaja saa kertoimen voittoonsa – itse ilmaiskierrosten aikana jokainen uusi scatter kasvattaa kerrointa yhdellä. Samurain ilmaiskierroksia pelaaja saa viisi kappaletta ja niiden aikana jokainen scatter muuttuu pysyväksi wildiksi. Pelin toinen erikoistoiminne on satunnaiset wildit ja niissäkin on jokaisella sotapäälliköllä oma toiminteensa. Papittaren satunnaiset wildit ammutaan nuolina ja ne voivat osua mihin tahansa pelialueelle. Samurain satunnaiset wildit taas osuvat vinottaisen miekan sivalluksen kohdalle ja ovat täten rivissä vinottain. Barbaarin satunnaiset wildit taas kuvaavat kivinuijan iskua ja muodostavat neljän ruudun suuruisen neliön johonkin pelialueelle.

Warlords: Crystals of Power on NetEntiltä selvästi harkittu siirto tummaan ja ”totisempaan” teemamaailmaan. Warlords: Crystals of Power onkin erinomaisella grafiikalla ja näyttävällä toteutuksella varustettu peli, jonka pelattavuus on NetEntin totuttuun tapaan erinomainen. Sen eri sankarien väliset taistelut ja monimutkaiset toiminteet scatterien ja ilmaiskierrosten yhteydessä uudelleenpyörityksineen vievät pelaajan varmasti mukaansa. Testipelaamisemme yhteydessä olimme erittäin otettuja pelin kokonaisuudesta ja on varsin helppoa odottaa, että pelistä tulee erittäin suosittu rahapelien ystävien keskuudessa. NetEnt on nostanut itsensä videokolikkopeleissä kultatuoliin ja tällaisten julkaisujen jälkeen on erittäin vaikea nähdä sen putoavan sieltä alas.

Rekisteröidy Kalevala Kasinolle ja valmistaudu uuteen NetEnt-peliin ilmaiskierrosten muodossa!