NetEnt: Strolling Staxx – Cubic Fruits-peli esittelyssä!

Kuten olemme viime aikoina monesti kirjoittaneet, NetEntin viimeaikaiset slotit ovat olleet odotuksia heikompia. Strolling Staxx – Cubic Strolling Staxx - NetEntFruits asettuu kuitenkin mielestämme viivan paremmalle puolelle ja se on varsin kohtuullinen peli. Toki voidaan jälleen keskustella varsin matalasta varianssista ja maksimissaan 500x – voitosta, mutta kokonaisuus on kuitenkin varsin mainio.

Strolling Staxx – Cubic Fruits on perusolemukseltaan todella perinteisen näköinen slotti. Tyypillinen 5 rullan ja 3 linjan peli tarjoaa 10 kiinteää voittolinjaa ja sen symbolit ovat klassisia korttimerkkejä ja hedelmiä – ainoa twisti on jo nimessäkin esiintyvä cubic fruits, jonka myötä hedelmien muodot ovat grafiikaltaan varsin kulmikkaita. Pelin maksimivoitto yhdellä pyörityksellä on siis 500x – panos ja sen RTP on mukava 96,24%. Pelin varianssi on määritelty keskitasolle.

Strolling Staxx – Cubic Fruits on siis tyypillisen näköinen hedelmäpeli, joten jotain erikoista siinä siis täytyy olla. Pelin erikoisuus onkin 2×3 tai 3×3 – symbolin kokoiset jättisymbolit, joita pelissä voi tulla pelialueelle joka kierros. Jättisymbolit voivat näkyä kokonaan tai osittain. Pelin vasemmassa alalaidassa on joka kierrokselle arvottu symboli, joka kertoo mikä merkki kyseisellä kierroksella on mahdollinen jättisymbolina. Jos pelaaja saa joko jättisymbolin avulla kokonaisen rullan täyteen samaa merkkiä tai suoralla pyöräytyksellä yhden rullan täyteen samaa merkkiä, saa pelaaja uudelleenpyörityksen niin kauan, kunnes täysi rulla häviää peliruudulta – se siis liikkuu yhden rullan vasemmalle joka pyörityksellä. Mutta ei tässä vielä kaikki, pelaaja voi halutessaan aktivoida Bonus Bet – toiminnon, joka lisää panosta 50% (eli esim. 0,1€ -> 0,15€, 1€ -> 1,5€, 3€ -> 4,5€ jne.). Bonus Bet – toiminnon avulla pelaaja saa ennen uudelleenpyöritysten alkua ylimääräisen mahdollisuuden, jolloin uudelleenpyörityksen aktivoinut symboli laskeutuu joko kokonaan tai osittain 3×3 – jättisymbolina pelialueelle. Uudelleenpyöritysten aikana pelilaudalle saadut aktiiviset symbolit liikkuvat pelialueella muiden aktiivisten symbolien mukana ja uudelleenpyöritysten aikana voidaan saada uusia jättisymboleja, jolloin toiminne voi jatkua pitkäänkin.

Strolling Staxx – Cubic Fruits on ihan ok slotti. Se ei nouse millään tavoin NetEntin klassikkojen joukkoon, mutta ei ole heikoimmasta päästäkään. Uudelleenpyöritysten avulla voidaan saavuttaa varsin mukavia voittoja, varsinkin jos toiminteen trigannut symboli on arvokkaimmasta päästä, parhaana mahdollisuutena tietenkin kaikki merkit korvaava wild. Silti keskitason varianssi mahdollistaa vain maksimivoittona 500x panoksen per kierros, jos pelialue on täynnä wild-merkkejä tai korkeimman arvon melonia. Aavistuksen yksipuolinen kuva slotista jää, olisiko esimerkiksi ilmaiskierrokset jossain muodossa ollut vielä mukava lisä? Pakolliset kehut on jälleen kuitenkin loppuun annettava, sillä NetEnt on ties monennenko kerran onnistunut tekemään grafiikoiltaan, pelattavuudeltaan ja ääniltään erinomaisen kokonaisuuden, jota on ilo pelata – jäämme kuitenkin edelleen odottamaan NetEntiltä pankin räjäyttävää slottia, jolla se valloittaisi takaisin entistä suvereenia asemaansa peliteollisuuden kärkipäässä.

Pelaa Strolling Staxx-peliä Ninja Casinolla!