Nappaa itsellesi 100 ilmaiskierrosta uuteen Secrets of Atlantis-peliin!

Mystinen merenalainen maailma, jossa jalokivet, helmisimpukat sekä merenelävät – merikilpikonnat, meduusat ja taskuravut majailevat. Kruununa kaikelle on viehättävä merenneito, jonka Secrets of Atlantis net entvaltakunnassa kaikki tapahtuu. Viime aikoina varsin tuotteliaalla päällä ollut pelimaailman kärkinimi NetEnt on tuonut pelaajille jälleen uuden kolikkopelin: Secrets of Atlantis. Peli on viiden rullan ja neljän rivin kokonaisuus, jossa on 40 mahdollista voittolinjaa. Pelissä voitot maksetaan molempiin suuntiin. Peli on saatavilla sekä normaaliversiona että mobiililaitteille sopivana versiona.

NetEnt:n linja johtavana pelienvalmistajana jatkuu

Secrets of Atlantis jatkaa NetEntin viime aikojen innovatiivista linjaa, jossa uusiin peleihin pyritään tuomaan aina jotain uutta. Tässä tapauksessa pelin erikoisuus on rullilla 2, 3 ja 4 olevat korostetut merkit. Jos pelaaja onnistuu saamaan kaikkiin keskimmäisiin rulliin korostetut merkit, saa pelaaja ilmaispyöräytyksen, jossa keskimmäiset kolme rullaa muuttuvat yhdeksi jättirullaksi. Jättirulla on siis 3×4-merkin kokoinen ja siinä on kolmen rullan osalta luonnollisesti vain yksi merkki, joten pelaajan mahdollisuudet voittoon kasvavat merkittävästi, kun rullat 2, 3 ja 4 täyttyvät samalla merkillä. Lisäksi pelaajalla on mahdollisuus saada uusintapyöräytys, jos jättimerkki saadaan korostettuna. Pelin toinen erikoisuus on rullan täyttävä wild-merkki. Pelin wild-merkkinä on merenneito ja jos pelaaja saa osankin wild-merkistä näkyviin rullalle, muuttuu koko rulla wild-merkiksi. Suurimmat voitonmahdollisuudet pelaajalla onkin, kun ilmaiskierroksella jättirullaan ilmaantuu wild-merkki. Tällöin rullat 2, 3 ja 4 täyttyvät wild-merkeistä ja suurempi voitto on tosiasia.

Secrets of Atlantis jatkaa NetEntin laatupelien sarjaa ja vaikka se on periaatteiltaan varsin yksinkertainen, vie se pelaajan mukanaan vedenalaiseen maailmaan nopeasti. Kokemusten perusteella jättirulla-toiminne aktivoituu kohtuullisen useasti ja se tekee pelaamisesta mielenkiintoista. Secrets of Atlantis on varianssiltaan keskitasoa oleva kolikkopeli.

Lunasta roppakaupalla ilmaiskierroksia uuteen Secrets of Atlantis-peliin!

iGame.com juhlistaa uuden merenalaisen seikkailun lanseeraamista tarjoamalla mukavat 100 ilmaiskierrosta peliin, jos asiakas tallettaa vähintään 10 euroa pelitililleen. Vedenalaisen bonuksen voit aktivoida tallettamalla talletuskoodilla SOA100. Mikäli et ole vielä iGame.com:in asiakas niin ei hätää, saat peräti 300 ilmaiskierrosta lisää rekisteröitymällä iGame.com:in asiakkaaksi. Tämä siis tarkoittaa sitä, että vedenalainen seikkailu ei aivan heti lopukaan, koska käytössäsi on massiiviset 400 ilmaiskierrosta tähän NetEntin laadukkaaseen uutuuspeliin – astu matkalle merten syvyyksiin!