Luksusmatka Havaijille ja 100 000 bonuskierrosta!

Vera & John casino on sen verran tohkeissaan NetEntin uutuuspelistä ”Aloha! Cluster Pays”, että se on pistänyt pystyyn mahtavan arvonnan, josta voi voittaa VIP-loman Havajille tai Aloha! Cluster Paysjännittäviä bonuskierroksia! Mikäpä voisikaan olla houkuttelevampaa kylmän ja pimeän talven jälkeen kuin ajatus valkoisesta hiekkarannasta, kuumana paahtavasta auringosta, aaltojen liplatuksesta, viileä drinkki toisessa kädessä… Ja nyt ajatus voi käydä toteen, jos pelaat Aloha Clusteria Vera&Johanissa ennen tiistaita 29. maaliskuuta. Sinä todellakin saatat kohta ottaa lonkisti Havajin rannoilla ja nauttia ihanasta luksuslomasta!

Osallistuminen arvontaan on helppoa, sillä jokaisesta 20 kierroksesta kyseisessä pelissä saat yhden arpalipun. Päävoittona on 7 000 euron arvoinen ylellinen loma kahdelle Honoluluun snorklauksen, surffauksen ja muun mukavan merkeissä. Ja lisäksi tässä arvonnassa myös 4 999 muuta pelaajaa pääsevät palkinnoille voittaen sijoituksensa mukaan bonuskierroksia seuraavasti:

1. sija: Luksusmatka Havaijille
2. sija: 1500 bonuskierrosta
3. sija: 1000 bonuskierrosta
4. sija: 800 bonuskierrosta
5. – 6. sija: 750 bonuskierrosta
7. – 8. sija: 600 bonuskierrosta
9. – 10. sija: 500 bonuskierrosta
11. – 50. sija: 200 bonuskierrosta
51. – 100. sija: 150 bonuskierrosta
101. – 250. sija: 100 bonuskierrosta
251. – 500. sija: 50 bonuskierrosta
501. – 1000. sija: 20 bonuskierrosta
1001. – 5000. sija: 10 bonuskierrosta

Huikea palkintomatka sisältää lennot Honoluluun kahdelle, seitsemän yötä 4-tähden hotellissa, hotellin ja lentokentän väliset kuljetukset, snorklausristeilyn, surffaustunteja sekä 1 000 € käyttörahaa. Leppoisa viikko Havaijilla voi nyt olla sinun!

Arvonta päättyy 30. maaliskuuta klo 00:59 ja voittajat arvotaan sitä seuraavana päivänä 31. maaliskuuta. Jokainen pelaaja voi ansaita korkeintaan 50 arpalippua yhtä päivää kohden.

Kannattaa ryhtyä pelaamaan jo – mitä enemmän pelaat sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa!

ALOHA! CLUSTER PAYS – ILMAISKIERROKSIA JA MEHEVIÄ VOITTOJA

Aloha! Cluster Pays” on Havaiji-teemainen slotti, jossa on kuusi rullaa, viisi riviä ja siisti setti uusia ominaisuuksia. Pelin Touch-versio on pelattavissa iPhonella, iPadillä ja useimmilla Android-laitteilla.

Slotin erikoisuutena on se, että aina kun voitat ensimmäisellä kolmella rullalla, nämä symbolit juuttuvat paikoilleen kun muut lähtevät liikkumaan pelikierroksella. Näin jatkuu kunnes tulee uusi voitto. Nämä ”cluster re-spinnit” ovat täysin ilmaisia ja niistä voi poikia isoja voittoja!

Scatter-symbolit ovat myös haluttuja, sillä ne synnyttävät ilmaiskierroksia seuraavasti:

3 scatteria – 9 ilmaiskierrosta

4 scatteria – 10 ilmaiskierrosta

5 scatteria – 11 ilmaiskierrosta

6 scatteria – 12 ilmaiskierrosta

Ja ilmaiskierrokset voivat käynnistää uusia ilmaiskierroksia samaan tapaan!

Symbol Drop” –ominaisuus on kerrassaan ainutlaatuinen ja se on aktiivisena vain ilmaiskierrosten aikana. Käytännössä katsoen siinä tiputetaan määrättyjä symboleja pois pelistä, eivätkä ne esiinny enää ilmaiskierrosten aikana. Sitä sovelletaan vain yleisempiin vähäarvoisempiin symboleihin, jolloin arvokkaammille symboleille jää enemmän tilaa. Kaiken tarkoituksena on luoda voittoyhdistelmiä korkea-arvoisilla symboleilla useammin.

Tässä pelissä voi voittaa parhaimmillaan jopa 100 000 kolikkoa, eli 100 000 € (kolikon arvon ollessa maksimi 1 €).

Havaiji kutsuu – lunasta arvontalippusi Vera&Johnista!