Legendaarinen Hugo-peikko palaa – Kolikkopeli julkaistaan tänään 23.8!

Moni varttuneempi pelien ystävä muistaa takavuosilta suomen TV:ssä pyörineen pelishown, jossa pelaajat ohjasivat kotoaan – ja nyt tarkkana – LANKAPUHELIMELLA söpöä Hugo-peikkoa Hugo Play'n Goerilaisissa kentissä. Mitä pidemmälle pelaaja pääsi, sitä paremmat palkinnot olivat luvassa. Tuosta ohjelmasta on jo kulunut luonnollisesti pitkä tovi ja lankapuhelimetkin ovat jo pääsääntöisesti siirtyneet museoiden käyttöön. Mutta ei hätää, Play’n GO on tuonut kaikille kolikkopelien ystäville uuden pelin ja sen sankarina on juurikin samainen Hugo-peikko. Peli on saatavilla sekä normaaliversiona että mobiiliversiona.

Hugo-pelin sisältö

Tässä viiden rullan ja kolmen rivin pelissä on 10 voittolinjaa ja kaksi erilaista bonuspeliä. Pelin erikoismerkkeinä toimivat itse Hugo-peikko, joka toimii pelin wildina. Jos pelaaja saa voittolinjaansa Hugo-peikon, maksetaaan tuon voittolinjan voitot kaksinkertaisena. Toinen erikoismerkki on Hugon verivihollinen ilkeä noita Afskylia. Jos pelaaja onnistuu saamaan pelialueelle vähintään kolme Afskylia-merkkiä, pääsee pelaaja ilmaiskierroksille. Ilmaiskierroksilla peliin tulee mukaan vielä yksi erikoismerkki, joka on Hugon tyttöystävä Hugoline. Jokainen pelialueelle ilmaiskierrosten aikana saatu Hugoline maksaa voiton ja voiton suuruus riippuu pelaajan valinnasta ennen ilmaiskierroksia. Ennen ilmaiskierroksia pelaajan pitää näet valita, haluaako hän viisi ilmaiskierrosta, jossa jokainen Hugoline-merkki maksaa kolminkertaisen voiton, kymmenen ilmaiskierrosta, jossa jokainen Hugoline-merkki maksaa kaksinkertaisen voiton vai viisitoista ilmaiskierrosta, jossa jokainen Hugoline-merkki maksaa normaalin voiton. Toinen bonuspeli taas aktivoituu, jos pelaaja onnistuu saamaan rullille 1,3 ja 5 aarrearkun. Tässä bonuspelissä Hugo laskeutuu alas kaivokseen ja valitsee jonkun annetuista ovista. Jos oven takaa löytyy kultakimpale, jatkuu bonuspeli, mutta jos oven takana on Hugon toinen vihollinen Evil Croco, päättyy bonuspeli ja jo kerätyistä kultakimpaleista maksetaan voitot.

Kokemuksia

Hugo on todella sympaattinen ja hienosti toteutettu kolikkopeli, jossa kunnioitetaan vanhan TV-formaatin maailmaa. Ne jotka lapsena seurasivat televisiosta kyseistä ohjelmaa kokevat varmasti monia miellyttäviä muistoja takavuosilta, mutta hieman nuoremmillekin pelaajille Hugo tarjoaa todella sympaattisen ja lämminhenkisen pelikokemuksen. Play’n GO on julkaissut viime aikoina monia laadukkaita kolikkopelejä ja Hugo kuuluu eittämättä tähän kategoriaan – tietokoneen monitoria tai mobiililaitteen ruutua koputtavaa Hugo-peikkoa ei voi kuin ihailla!

Testaa heti Hugo-kolikkopeliä iGamella jossa on tarjolla tervetuliaisbonuksena jopa 450 ilmaiskierrosta!