Lätkän MM – Suomi kompastui Saksaan!

Melko pitkään sai Suomen joukkue marssia pää pystyssä Slovakian MM-kisoissa, kunnes heikompi peli tuli vastaan. Koko kisojen ajan MM 2019 - Suomi - Saksamaalinteon vaikeuden kanssa taistelleet Leijonat löivät tällä kertaa päätänsä Saksan hienosti pelanneen maalivahti Philipp Grübauerin suojuksiin. Tällä kertaa Saksan maalivahti veti selkeästi pidemmän korren, kuin Suomen maalissa ollut Kevin Lankinen, jolle meni muutama varsin helppo maali.

Sinällään Suomi oli pelillisesti jälleen hienosti mukana ja hallitsi peliä ajoittain jopa selvästi, kiekossa ei kuitenkaan aina tällä tyylillä voiteta ja Suomen onkin kovasti mietittävä, mistä saadaan tarvittavat maalit puolivälierään, jossa vastaan asettuu aina yhtä mukava vastus – Ruotsi.

Torstain puolivälierässä tulee vastaan Ruotsi!

Suomi siis kaivoi tappiollaan Saksasta itselleen turhaan kuoppaa puolivälieriin. Voitolla ottelusta vastaan olisi luistellut Sveitsi, nyt vastaan tulee todella nimekkäällä joukkueella turnauksessa pelaava Ruotsi. Onko Suomi vailla mahdollisuuksia? – vastaus on lyhyt ja ytimekäs: ei ole!

Ruotsin turnaus on ollut varsin vaatimaton ja isojen tähtien asettaminen ruotuun on osoittautunut jälleen vaikeaksi tehtäväksi. Joukkueen esitykset eivät ole hurmanneet ja Suomen mahdollisuus onkin iskeä nimenomaan joukkueena, oman pelitapansa kautta. Toki samaan hengenvetoon on muistettava, että Ruotsin pelaajat ovat tietäneet kupletin juonen jo alusta pitäen, alkulohkossa vaan pelaillaan ja haetaan asetelmia, pudotuspeleissä leikin nimi on voitolla jatkoon – tappiolla kotiin. Jos peliä lähestytään matemaattisen tarkasti, on Ruotsi kuitenkin noin 70%:n suosikki menemään jatkoon, joten selkeinä altavastaajina Leijonat otteluun lähtevät.

Tiukka viisikkopeli, onnistunut maalivahtipeli ja ripaus onnea ovat Suomen avaimet torstain jännitysnäytelmään. Rakas vihollinen ja kerrasta poikki ottelu ovat kyllä parasta herkkua jääkiekon ystäville, mitä tarjolla on!

Unibet jälleen mukana Suomen peleissä!

Muistakaa seurata jälleen Unibetin tarjouksia Suomen otteluihin, tarjoukset ovat auki aina ottelupäivinä ja sieltä saa riskittömiä tarjouksia Suomen otteluihin. Unibet TV näyttää myös kaikki ottelut Unibetin asiakkaille maksutta, joten pääset sieltä autenttiseen kisatunnelmaan.

Lopuksi vielä hieman jännitettävää Suomen otteluun, sillä luonnollisesti kaivamme vihjeemme siihen. Suomi tulee satsaamaan ottelussa varmasti erikoistilanteisiin ja ylivoimien onnistuminen on äärimmäisen tärkeää. Suomen pelisuunnitelmassa pakit laukovat viivasta paljon ja nostammekin kisoissa aavistuksen alisuorittaneen, mutta todella potentiaalisen Oliwer Kasken esiin. Oliwer Kaski tekee maalin (kerroin 7,0 – Unibet).

Unibetille tästä linkistä!