Kultakaivos.com mukana lätkän MM-kisoissa!

On taas se aika vuodesta, kun Suomen kansa kaivaa Suomen jääkiekkomaajoukkueen pelipaidat komeroistaan, lataa jääkaapit täyteen ruokaa ja juomaa sekä kerääntyy televisioidensa ääreen ja KultakaivosCom MM-jääkiekkoaloittaa jännittämisen Leijonien puolesta. Suomen kansa rakastaa Jääkiekon MM-kisoja, jotka pelataan tänä vuonna Venäjällä, Moskovassa sekä Pietarissa.

Tänä vuonna näyttää ennakkoon erittäin hyvältä, sillä Suomi on saanut kasaan todella laadukkaan joukkueen. Vuosi on ollut suomalaisille jääkiekon jännäreille tähän mennessä aivan mannaa, sillä Suomen kaksi juniorijoukkuetta (U20 ja U18) ovat jo tuoneet maailmanmestaruuden kotiin ja kysymys kuuluukin: Onko nyt Suomen miesten vuoro jatkaa tuota putkea?

Suomi on siis onnistunut tänä vuonna saamaan kasaan varsin nimekkään joukkueen ja monissa ennakkokaavailussa varsinkin Suomen hyökkäyskalusto on nostettu erääksi kovimmista pitkiin aikoihin. Kun vielä muistetaan, että Suomi saa aina laadukkaat maalivahdit kisoihin, jää puolustuspää ainoaksi kysymysmerkiksi. Toki kisoissa on muitakin erittäin laadukkaita joukkueita ja viime vuoden maailmanmestari Kanada on jälleen iskukykyisellä joukkueella liikkeellä, ollen kuitenkin asiantuntijoiden papereissa se kisojen suurin suosikki.

Lisäksi kovien paineiden alla pelaava isäntäjoukkue Venäjä, tulee varmasti antamaan kaikkensa menestyäkseen ja se saa totutusti kaikki tähtensä kotikisoihin, joita Venäjällä arvostetaan suuresti. Tämän lisäksi vanhat tutut jääkiekon suurmaat – Ruotsi, Tšekki ja USA lyövät varmasti kapuloita rattaisiin ja kerrasta poikki pelattavat pudotuspelit tuovat joka vuosi yllätyksiä mukanaan. Peleissä riittää varmasti jännitettävää ja niiden välillä voi mukavasti pitää jännitystä yllä rahapelien kiehtovassa maailmassa. Kultakaivos.com on lähtenyt MM-kisojen kisahuumaan mukaan ja se tarjoaakin kisojen yhteydessä mehukkaita kisatarjouksia, jotka kannattaa käydä poimimassa pois.

Kultakaivos.com MM-lätkähuumassa!

Kultakaivos.com on suomalaisille asiakkaille suunnattu laadukas netticasino. Se tarjoaa suomalaisille asiakkailleen erittäin laadukkaan paketin. Suomenkieliset sivut, suomenkielinen asiakaspalvelu, verovapaat voitot sekä suomalaisille sopivat rahansiirrot takaavat erinomaiset lähtökohdat suomalaisille rahapelien ystäville. Tämän lisäksi Kultakaivos.com tarjoaa luonnollisesti suuren määrän erinomaisia rahapelejä loistavilla peliehdoilla. Kultakaivos.comin pelejä voi pelata myös mobiililaitteilla normaalin selainpohjaisen pelaamisen lisäksi. Kultakaivos.com on mukana jääkiekon kisahuumassa vahvasti ja se tarjoaakin MM-kisojen aikana uusille asiakkaille muhevaa 150%:n talletusbonusta. Bonukseen on oikeutettu, jos avaa tilin uutena asiakkaana kisojen aikana (6.5 – 22.5) ja tallettaa 18-20 välillä sekä käyttää talletuksen yhteydessä bonuskoodia FIN150. Talletusbonusta uusi asiakas saa aina 200 euroon saakka. Tämän lisäksi Kultakaivos.com tarjoaa päivittäisen Aikalisäbonuksen asiakkailleen ja tämän bonuksen voi käydä nappaamassa päivittäin kisojen ajan kello 18-20 välisenä aikana. Aikalisäbonuksen suuruus on 30% ja sen saa käyttämällä bonuskoodia FIN30.

Rahapelit ja jääkiekon MM-kisat tarjoavat tuplajännitystä toukokuun alkuun. Kultakaivos.comin 150%:n talletusbonus sekä 30%:n päivittäinen Aikalisäbonus tekevät toukokuusta ja kesän odotuksesta kaksin verroin mielenkiintoisempaa!

Tästä heti rekisteröitymään ja lunastamaan huikeita lätkäbonuksia!