Kolikkopeleissä virvotaan ilmaiskierroksia!

Kolikkopelit.com:ssa pääsiäisnoidat ovat taikoneet pelaajille loistopalkintoja – jokaista pelaajaa kohden tarjolla on jopa 1 000 ilmaiskierrosta, ja itse saat päättää, miten monta niistä haluat Kolikkopelit_Com Pääsiäinen 2lunastaa – vaikka kaikki! Ilmaiskierrokset merkitsevät aina ylimääräistä peliaikaa ja nyt pääset nauttimaan niistä myös huhtikuun puolelle.

Kova sana on nyt VIRVONTA! Muistathan käyttää tätä koodia tehdessäsi seuraavan talletuksen, sillä silloin saat yhden ilmaiskierroksen jokaista tallettamaasi euroa kohden. Esimerkiksi 40 euron talletuksella saat 40 ilmaiskierrosta. Kierrokset jaetaan suosittuun Gemix-peliin. Tallettaa voit niin monta kertaa kuin haluat, kunnes olet saavuttanut kampanjan maksimin eli 1 000 euroa (ja 1 000 ilmaiskierrosta).

Kierrosjahti kestää koko pääsiäisen, eli 28. maaliskuuta asti, ja ilmaiskierrokset hyvitetään pelaajien tileille 30. maaliskuuta klo 14.00. Ne voi pelata niin tietokoneella kuin mobiililaitteellakin.

Ilmaiskierrokset ovat voimassa 14 vuorokautta, minkä jälkeen ne katoavat tililtäsi. Ilmaiskierroksilla ansaitut voitot ovat bonusrahaa, jolloin niihin sovelletaan bonusehtoja. Käytännössä se tarkoittaa, että voitot tulee kierrättää 40 kertaa 30 vuorokauden aikana.

SEURAAVA MATKAKOHDE – LÄTKÄN MM-KISAT VAI HAVAIJI?

Virpomisviikon lisäksi Kolikkopeleissä tapahtuu paljon muutakin mielenkiintoista, sillä kampanjakalenteri on pullollaan jännittäviä tarjouksia. Etenkin matka-arvonnat ovat tämän kevään juttu, ja tarjolla on todella houkuttelevia kohteita!

Voita matka jääkiekon MM-kisoihin

Lätkän vuotuiset MM-kisat ovat taas käsillä ja tänä vuonna mestaruudesta taistellaan keväisessä Moskovassa. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä itse paikan päälle kannustamaan Leijonia (toivottavasti!), sillä Kolikkopelien loistavassa arvonnassa voi voittaa matkapaketin jääkiekon MM-kisoihin. Arvonta on käynnissä kuukauden loppuun asti eli 30. maaliskuuta ja siihen osallistuminen on todella hauskaa ja helppoa, se nimittäin tapahtuu pelaamalla!

Tämä tarjous liittyy luontoaiheiseen ja pohjoisen tuntureille sijoittuvaan hedelmäpeliin Wild North. Saat nimittäin yhden arvontalipun jokaista Wild North -pelissä pelaamaasi 20 euroa kohden.

Matkapaketti sisältää liput kahdelle hengelle MM-kisojen semifinaaliin, pronssiotteluun ja finaaliin, sekä lennot Moskovaan plus majoituksen hotellissa. Lisäksi voittaja saa myös digikameran!

Ja jos keräät viisi lippua viikossa, joka maanantai saat 15 ilmaiskierrosta samaiseen slottiin! Lisäksi kunkin viikon paras pelaaja kuittaa itselleen Leijonien virallisen pelipaidan.

Voita VIP-matka Havaijille

Kolikkopeleissä, kuten muutamissa muissakin nettikasinoissa, on tällä hetkellä käynnissä mahtava arvonta, jonka pääpalkintona on unelmamatka kahdelle Havaijin tropiikkiin. Lisäksi jaossa on huikeat 100 000 ilmaiskierrosta. Matka sisältää lennot, lentokenttäkuljetukset, 7 yötä Honolulun Luana Waikiki -luksushotellissa, opastetun sukellusmatkan, surffikurssin kuuluisalla Waikiki-rannalla sekä 1 000 euroa taskurahaa. Tämän unelmamatkan lisäksi arvonnassa voi voittaa myös ilmaiskierroksia!

Yhden arvontalipukkeen saat pelaamalla Aloha! Cluster Pays -kolikkopeliä vähintään 10 sentin panoksella. Sademetsät, vesiputoukset, tulivuoret ja kimmeltävä meri odottavat sinua… Mitä enemmän pelaat sitä enemmän arvontalippuja ansaitset ja sitä paremmalla todennäköisyydellä voit voittaa!

Virvo itsellesi ilmaiskierroksia tai osallistu matka-arvontaan – Pelaa Kolikkopelit.comissa ja lunasta palkintosi!