Koi Princess – NetEnt-uutuus!

Itämainen prinsessa tarjoaa mieleenpainuvan kokemuksen!Koi Princess netent

Koi Princess on NetEntin uusi viehkeä kolikkopeli, joka kumartaa syvään itämaissa suuressa suosiossa olevien animen ja mangan maailmaan. Sarjakuvamainen prinsessa on pääosassa tässä 5 rullan ja 20 voittolinjan slotissa, joka on ladattu täyteen erilaisia erikoispelejä ja toiminteita.

Pelin grafiikka ja symbolit ovat tietenkin japanilaisen mangan sivuilta ja pelin avauduttua pelaajaa odottaa upea aasialainen maisema, jossa pelin vasenta sivua hallitsee pelin sankaritar eli Koi Princess. Pelin sankaritar kannustaa ja opastaa pelaajaa pelin edetessä. Kannustettavaa riittäkin, sillä NetEnt on ladannut tähän peliin uskomattoman määrän erilaisia toiminteita ja bonuspelejä, jotka pitävät pelaajan varpaisillaan.

Koi Princessin minimipanos on 0,20€ ja maksimipanos ilman bonuspanosta 200€. Monet varmasti ihmettelevät, että mikä ihmeen bonuspanos? Bonuspanos on Koi Princessin erikoisuus, se aktivoidaan pelin oikeasta alalaidasta ja se tuplaa pelin panoksen. Aktivoidessaan bonuspanoksen, pelaaja kasvattaa pelin palautusprosentin 96%:sta 96,23%:iin. Bonuspanoksen vaikutuksesta pelaajan mahdollisuudet voittaa bonuspeli tai joku neljästä satunnaisesta erikoistoiminnosta kasvavat merkittävästi. Bonuspanoksen ollessa aktiivinen pelaajan minimipanos on siis 0,40€ ja maksimipanos 400€.

Koi Princess tarjoaa hurjan määrän bonuksia!

Koi Princess on kolikkopeli, josta eivät toiminteet sekä bonuspelit lopu kesken! Aina pelaajan pyörittäessä peliä, voi satunnainen erikoistoiminto aktivoitua. Toiminteen aktivoitua, pelin alalaitaan ilmaantuu kolme kalaa, joista pelaajan on valittava yksi. Tämän kalan alta paljastuu joku seuraavasta neljästä erikoistoiminnosta:

5-Hit on toiminto, jossa pelaaja voittaa taatun viiden merkin voiton. Se, minkä merkin pelaaja riviinsä saa riippuu siitä, minkä hän pyöräyttää onnenpyörästä.

Random Wilds on toiminto, jossa pelaaja saa ylimääräisen pyöräytyksen, johon hän saa neljästä yhdeksään satunnaista wild-symbolia.

Wild Reels on toiminto, jossa pelaaja saa ylimääräisen pyöräytyksen, jonka aikana 2-5 satunnaista rullaa ovat kokonaan wild-merkkien peitossa.

Bonus Game Activation, jossa pelaaja saa pyöräytyksen, joka antaa taatusti kolme bonusmerkkiä ja aktivoi täten bonuspelin.

Näiden neljän satunnaisesti voitettavan erikoistoiminteen lisäksi pelissä on siis myös bonuspeli, joka aktivoituu, jos pelaaja saa rullille 1, 3 ja 5 samanaikaisesti bonusmerkin. Bonuspeli aktivoituu lisäksi aiemmin mainitulla Bonus Game Activation erikoistoiminteella. Bonuspelissä pelaaja pyöräyttää onnenpyörää, josta hän voi voittaa seuraavat bonuspelit:

Sure Win Free Spins – Bonustoiminto, jossa pelaaja saa 10 ilmaiskierrosta, joissa pelajaa voittaa aina vähintään saman verran kuin toistaiseksi suurin voitto on ollut. Aina pelaajan ylittäessä edellisen suurimman voittonsa, palkitaan hänet yhdellä uudella ilmaiskierroksella. Jokaisella kierroksella ilmaantuu rullille satunnaisia wild-merkkejä.

Wild Reel Free Spins – Bonustoiminto, jossa pelaaja saa 10 ilmaiskierrosta. Jokaisen kierroksen aikana pelaaja saa 2-5 satunnaista rullaa wild-merkkien peittoon.

Coin Win – Bonustoiminto, jossa pelaaja saa suoran voiton satunnaisella kertoimella.

Bonus Wheel – Bonustoimito, jossa pelaaja pyöräyttää onnenpyörää ja voi voittaa jonkun aiemmista bonustoiminnoista (Coin Win, Sure Win Free Spins tai Wild Reel Free Spins). Lisäksi pelaaja voi voittaa jonkun rahapalkinnoista, joiden kärkenä on tuhatkertaisesti kierrospanoksen palauttava jackpot.

NetEntin tyylikäs uutuus ei jätä kolikkopelien ystäviä pulaan. Viehkeä aasialainen tunnelma ja suuri bonustoimintojen määrä takaavat huikean pelikokemuksen!

Pelaa Koi Princess -peliä CasinoJEFE:llä!