Jääkiekon MM – Suomi jatkoi hienoja otteitaan – Slovakia nurin!

Jääkiekon MM-kisat ovat täydessä vauhdissa ja lauantai-illan paraatipaikalla nähtiin mainio jääkiekko-ottelu, jossa Suomi pystyi voittamaan hankalaksi tiedetyn kotijoukkue Slovakian. Ottelu oli erinomaista jääkiekkoviihdettä ja ainoan pienen särön siihen teki nykyjääkiekon heikko lenkki – videotarkistukset ja niiden haastot. Tämä irvokas show kesti luvattoman pitkään, vaikka varsin selvästi näkyi, että mitään syytä Slovakian maalin hylkäämiseen ei ole.

Kaapo Kakon huikeat peliesitykset jatkuvat!

No, unohdetaan negatiiviset asiat ja palataan positiivisiin – Kaapo Kakko! Vaikka jotain odotuksia 18-vuotiaaseen superlupaukseen osattiin Jääkiekon MM – Suomi jatkoi hienoja otteitaan - Slovakia nurin!kohdistaa, on alku ollut häikäisevä. Eilen tylyt kolme maalia ja koko pelin ajan laadukasta kahden suunnan peliä. Nostaisimme hattua ylös, jos emme olisi jo heittäneet sitä jäälle hattutempun kunniaksi.

Varmaa joukkuepeliä

Tärkein asia Suomen pelissä oli mielestämme kuitenkin se, että joukkue pystyi pelaamaan todella tasapainoisen pelin laadukasta ja kotikannustuksen nostattamaa Slovakiaa vastaan. Maalivahti Kevin Lankinen jatkoi hienoja otteitaan ja oli varsin aseeton kahdelle takaiskulle. Puolustus pelasi laadukkaasti pelisuunnitelman mukaan ja virheitä tuli todella vähän. Nimettömäksi ja haavoittuvaksi todettu hyökkäys jatkoi hienoa yhteistyön jääkiekkoa, jossa kokonaisuus ajaa yksittäisten nimien eteen, olkoonkin, että tänään Kaapo Kakko on nostettava pakosta hieman korkeammalle korokkeelle.

Maanantaina vastassa nimivahva USA

Suomen hankala ohjelma jatkuu maanantaina klo. 17:15 yhden välipäivän jälkeen. Tuolloin vastaan luistelee kivikova USA, joten todella haastava iltapuhde on jälleen tiedossa.

Suomen ohjelma onkin varsin kaksijakoinen, sillä neljässä viimeisessä ottelussa vastaan luistelee hieman kevyempiä maita: Tanska, Iso-Britannia, Ranska ja Saksa. Toki suomalaisen Toni Söderholmin valmentama Saksa on saanut jalkeille varsin mainion joukkueen NHL-tähti Leon Draisaitlin johdolla, mutta kyllähän Suomi tuohonkin otteluun selvänä suosikkina lähtee.

Suomella välipäivä – Tänään mielenkiintoisia ottelupareja

Tänään siis Suomella välipäivä, joten pulssi kerkeää aavistuksen tasaantumaan. Toki tänään kisoissa pelataan, mutta päivän tarjonnassa on melko paljon suurten tasoerojen otteluita, joiden mielenkiinto on hieman kyseenalainen. Esimerkiksi Kanada – Iso-Britannia – ottelussa saa Kanada hulppean 7,5 – maalin tasoituksen vedonlyöntikertoimissa.

Päivän vetovihje!

Otamme yhden pienen vihjeen tämänkin päivän peleihin: Ranska kohtaa päiväottelussa USA:n ja on todella vaikea nähdä motivoitunutta USA:ta tässä ottelussa. Ranska osaa puolustaa ja pitänee maaliluvut kohtuullisina. Otammekin kuitille alle 7 maalia kertoimella 1,76 – Tuon kertoimen saat joko ComeOnilta tai Unibetilta.

Muistutuksena myös, että Unibet tarjoaa asiakkailleen MM-kisoissa päivittäisiä tarjouksia Suomen otteluihin, lisäksi Unibet TV tarjoaa kaikki ottelut suorina lähetyksinä Unibetin asiakkaille maksutta.

Huomisen USA-ottelun tarjousta ei ole vielä julkaistu, mutta se kannattaa käydä tarkistamassa Unibetin sivuilta – kyseessä on kuitenkin ilmainen tarjous. Lisäksi Unibetilla on käynnissä huikea slottikilpailu, jossa voi voittaa matkapaketin MM-finaaleihin, matka-aika on 24-27.5. Matkapalkintoon sisältyy lennot, majoitukset sekä liput välierä- ja mitaliotteluihin (neljä peliä).