Flowers (Christmas Edition 2015) – Uusi versio!

Kukat tuovat joulumielen!

Flowers on NetEntin muutaman vuoden takainen menestyspeli, jossa sarjakuvamaiset kukkahahmot valtasivat ruudun ja tarjosivat mukavia voittoja pelaajille. Nyt NetEnt on tehnyt joulunFlowers - Christmas Edition läheisyyden kunniaksi onnistuneen faceliftin tähän hyvän mielen tuovaan peliin ja vienyt kukkahahmot keskeltä kesää jouluisiin tunnelmiin.

Flowers (Christmas Edition) on 5 rullan ja 30 voittolinjan kolikkopeli, jossa pelaaja voi pelata 0,30€:n minimipanoksesta aina 75€:n maksimipanokseen. Pelin erikoisuus on siinä, että kaikki kukkahahmot sekä ilmaiskierroksiin mahdollistava erikoismerkki voivat esiintyä, joko yksittäisenä tai tuplamerkkeinä. Perusmerkkeinä pelissä olevat pelikorttisymbolit (J-A), voivat esiintyä ainoastaan yksittäisinä merkkeinä. Tuplamerkit tarkoittavat luonnollisesti sitä, että ne lasketaan kahdeksi merkiksi. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että maksimissaan pelaaja voi saada voittoriviinsä kymmenen samaa merkkiä (viisi samaa tuplamerkkiä).

Pyörremyrsky voi tehdä sinut rikkaaksi!

Itse pelin pelaaminen on yksinkertaista ja suuriin rahoihin on mahdollista päästä käsiksi ilmaiskierrosten kautta, joiden mukana saapuvat koko rivin täyttävät wild-merkit sekä kolminkertaiset voitot. Ilmaiskierroksia pelaaja voittaa, jos hän onnistuu saamaan vähintään neljä ilmaiskierroksiin oikeuttavaa erikoismerkkiä näkyviin. Erikoismerkkejä on joka rullalla, mutta rullilla 2,3 ja 4 on erikoismerkki myös tuplana. Tämä mahdollistaa siis maksimissaan kahdeksan erikoismerkin saamisen pelin aikana ja tuolloin pelaaja voittaa hulppeat 30 ilmaiskierrosta. Neljällä erikoismerkillä pelaaja voittaa 10 ilmaiskierrosta, viidellä erikoismerkillä 15 ilmaiskierrosta, kuudella erikoismerkillä 20 ilmaiskierrosta ja seitsemällä erikoismerkillä 25 ilmaiskierrosta. Ilmaiskierroksia voi voittaa lisää niiden aikana. Kolminkertaiset voitot ja rullat täyttävät wild-merkit mahdollistavat siis todella suurten voittojen mahdollisuuden ja ilmaiskierrokset ovatkin ehdottomasti tämän sympaattisen kolikkopelin vetonaula.

Flowers on monille kolikkopelien ystäville tuttu peli, mutta jouluinen sekä talvinen muutos siihen, tekee siitä taikaiskusta kuin uuden pelin. Peli on todellinen hyvän mielen tuoja ja ilmaiskierrosten tarjoamien mahdollisuuksien myötä myös toivottavasti joululahjarahojen tuoja mahdollisimman monelle pelaajalle!

Pelaa Flowers (Christmas Edition) -peliä CasinoJEFE:llä!