Cashtravaganzassa satumaiset 10 000 € jaossa!

Tänä viikonloppuna haltijat liitelevät Vera&John-kasinossa ja tuovat onnea sen pelaajille. Nyt voit nimittäin osallistua upeaan Cashtravaganza-turnaukseen, jonka potissa häämöttää kokonainen Cashtravaganza - Vera and Johnkymppitonni puhdasta käteistä!

Turnauksessa avainasemassa ovat Play’n GO’n satumaiset slotit Enchanged Meadows ja Enchanted Crystals. Seuraavina päivinä kannattaa siis keskittyä näihin peleihin, mikäli haluat päästä käsiksi tähän mielettömään käteispottiin. Me kerromme miksi: 50 parasta pelaajaa, jotka saavuttavat suurimman voittopotin 50 kierroksella, saavat kukin oman osuutensa 10 000 euron palkintopotista. Parhaimmillaan voit voittaa tässä turnauksessa jopa 4 000 euroa, joten ykköspaikalle kannattaa tähdätä!

Kampanja on parhaillaan käynnissä ja sitä voi pelata 30. toukokuuta klo 12.00 (Suomen aikaa) asti. Kierroksia tulee tätä turnausta silmällä pitäen pelata vähintään 50 kappaletta, jotta olisit mukana huvissa, ja pelin minimipanos on 0.50 €. Siihen kelpuutetaan myös mobiilipelit Enchanted Meadows Mobile ja Enchanted Crystals Mobile, joten sinulla on mahdollisuus osallistua vaikka olisit matkoilla tai muuten vain tien päällä.

ENCHANTED MEADOW

Enchanted Meadow on suloinen haltijateemainen kolikkopeli ja samalla se on pelituottaja Play’n GO’n vanhin slotti. Tässä 5 rullan ja 15 voittolinjan pelissä on kolme erilaista hyvää haltijaa, ja luvassa on muun muassa ilmaiskierroksia, bonuspelejä, uudelleenpyöräytyksiä kuten myös laajeneva ja tarrautuva wild-symboli. Ja mikäli onni on puolellasi, pelin maksimivoitto on ihan mukava, sillä yhdellä pyöräytyksellä voit ansaita panoksesi yli 2 500-kertaisena! Pelin teemasta voi päätellä, että se vetää puoleensa ennen kaikkea naispuolisia pelaajia, sillä slotin satumaisen kauniissa ympäristössä linnut laulavat ja suloiset eläimet viipeltävät ympäriinsä. Rauhallisen ilmapiirin vastapainoksi bonukset ja muut jännittävät peliominaisuudet tuovat kuitenkin actionia kehiin ja peli sopii oikeastaan monentyylisille pelaajille.

Hieman yksinkertaisesta grafiikastaan huolimatta Enchanted Meadow on varustettu monilla erikoisuuksilla kuten scattereilla, wildeilla, uudelleenpyöräytyksillä, erikoiskertoimilla, ilmaiskierros-peleillä sekä ”Hide and Seek” -bonuksella. Tammipuita kannattaa metsästää, sillä saadessasi niitä viisi kappaletta, voitat huikeat 2 500 kolikkoa. Viidellä istuvalla haltijalla ansaitset puolestaan 750 kolikkoa, mikäli ne osuvat kaikki aktiiviselle voittolinjalle. Lisää pääset ottamaan selvää kokeilemalla itse!

ENCHANTED CRYSTALS

Samantyylisessä haltijoiden, kristallien ja metsäneläinten teemassa seikkaillaan myös Cashtravaganza-turnauksen toisessa hieman modernimmassa pelissä Enchanted Crystals.

Myös tämä slotti tulee samaiselta pelitalolta Play’n GO, ja tässä viiden rullan ja 243 voittotavan pelissä on runsaasti erilaisia bonuksia ja muita mielenkiintoisia ominaisuuksia. Pelaaminen tapahtuu salaperäisen oloisessa satumetsässä, ja myös tämän pelin neljä pääsymbolia ovat neljä erilaista haltijaa, joista blondi on kaikkein arvokkain. Se maksaa sinulle panoksesi 15-kertaisena, mikäli saat niitä viisi kappaletta rullille. Pelin wild-symboli on pyörivä sininen kristalli ja bonus-symbolin virkaa toimittavat Goblin King -menninkäinen, joka laukaisee oman minipelinsä, sekä perhonen, jolla saa ilmaiskierroksia.

Ryhdy nyt lunastamaan omaa osuuttasi 10 000 euron voittopotista ja näet ovatko haltijat puolellasi…

Mene Vera&Johniin ja osallistu Cashtravaganzaan!