Book of Dead marraskuun suosituin peli

Book of DeadMarraskuun suosituimpien pelien listalla ikisuositut Book of Dead ja Starburst vaihtavat paikkoja Book of Deadin siirtyessä vaihteeksi kärkeen. Myös muilta osin kärkikymmenikkö on pääasiassa vanhoja tuttuja.

Listan kolmantena majailee yhdellä sijoitustaan nostanut ja asemansa kärkikahinoissa vakiinnuttanut Gonzo’s Quest Megaways perässään toinen Megaways-mekaniikkaan luottava peli, Bonanza. Viidennellä sijalla on puolestaan alkuperäinen Gonzo’s Quest.

Listan ainoa uutuuspeli on kuudennen sijan valloittanut Divine Fortune Megaways, joka on myös suositun pelin Megaways-versio ­– tosin Divine Fortune ei ole viime aikoina suosituimpien pelien listan karkipaikoilla viihtynyt. Nähtäväksi jää, kykeneekö Divine Fortune Megaways vakiinnuttamaan asemansa.

Muilta osin lista on täynnä vanhoja tuttuja. Hieman yllättäen Reactoonz 2 on pudonnut sijalle 13, mutta vanha kunnon Reactoonz pistää paremmaksi sijalla 7. Sen perässä seuraa Book of Dead -johdannainen Legacy of Dead sekä Wold Gold ja kärkikymmenikön täydentää Fire Joker.

Suomen suosituimien pelien listaus perustuu Slotcatalog-sivuston tietoihin. Pelien järjestys määritetään sen perusteella, kuinka monelta suomikasinolta ne löytyvät ja mikä niiden sijoitus peliaulassa on.

Suomen top-10 kolikkopelit marraskuussa 2020:

  1. Book of Dead (Play’n GO)
  2. Starburst (NetEnt)
  3. Gonzo’s Quest Megaways (Red Tiger)
  4. Bonanza Megaways (Big Time Gaming)
  5. Gonzo’s Quest (NetEnt)
  6. Divine Fortune Megaways (NetEnt)*
  7. Reactoonz (Play’n GO)
  8. Legacy of Dead (Play’n GO)
  9. Wolf Gold (Pragmatic)
  10. Fire Joker (Play’n GO)

*Julkaistu marraskuussa 2020.